Politisk forfølgelse i Danmark

0
2880
’Vi fjerner dit barn’ af Jaleh Tavakoli

ANMELDELSE | Jaleh Tavakoli viser med bogen ’Vi fjerner dit barn’, hvor langt politiske kræfter hos offentlige myndigheder vil gå i den politiske forfølgelse af dem, de er uenige med

Af Lars Vestergaard, folketingskandidat for Dansk Folkeparti, Københavns Storkreds

Ytringsfriheden led et stort, men offentligt set ret ubemærket knæk. Jaleh Tavakoli delte et link. Debattøren Jaleh Tavakoli måtte gå i flyverskjul, fordi hun offentliggjorde et link til den muslimske terror i en marokkansk bjergegn, hvor en dansk og en norsk kvinde blev halshuggede – eller som beskrevet i medierne, ’døde med tegn på vold’ og ’skader på halsen efter skarp genstand’.

Lars Vestergaard

Selv i dag må vi ikke vide, hvad der skete en dansk medborger. Der blev nemlig af den danske presse og myndigheder lagt låg på. Hvorfor agerer pressen med denne selvcensur, og har frygten for terrorisme og voldsmandens veto med deres eufemismer at gøre. Hvorfor henviste de danske myndigheder til marokkanske eufemismer. Jaleh lagde et link op på nettet med adgang til videoen af mordet, ikke selve videoen. Det skulle koste dyrt.

En tilsyneladende venstreorienteret embedsmandsgruppe i Socialtilsynet forfulgte herefter Jaleh og hendes mand med trusler om at fjerne deres plejedatter, som de havde haft i pleje siden to dage efter barnets fødsel. Udskamningen gik på, om hun kunne være en god plejemor med sine offentlige ytringer? Tænk engang. En velfungerende plejedatter og en omsorgsfuld familie forfølges, og samme politiske segment vil hellere end gerne hjemtage isis-mødre, som har ødelagt deres børn.

En magtfuld embedsmandsgruppe fandt det ømmeste punkt i en familie og stak til. Jaleh stoppede sine ytringer. De lykkedes med at gøre Jaleh tavs i halvandet år. Men kun indtil adoptionen af deres datter, med biologisk families hjælp gik igennem. Så skrev Jaleh hele historien. Og NU kan vi læse hele den skræmmende historie i Jaleh Tavakolis debatbog ’Vi fjerner dit barn’.

Jaleh er derudover tiltalt efter Straffelovens §264 d, Stk. 1 og 2 for ”at videregive billeder eller meddelelser, som er private, og som kan unddrages en bredere offentlighed.” Jaleh er tiltalt efter §264 d uagtet, selvom alle større medier, som har publiceret eller ligesom Jaleh har henvist til disse, er gået helt fri.

Godt belært af den erfaring er der ingen billeder i bogen, kun stregtegninger af egen hånd med henvisning til kilden. Tidligt i bogen og mange gange siden kommer Jaleh ind på venstrefløjens kynisme og nære samarbejde med islam. En farlig og giftig cocktail ved vi efterhånden.

Udskamning og politisk forfølgelse

Jaleh har med grundighed skrevet en udførlig bog om sagshændelsen med mange eksempler og udførlige beskrivelser og endda transskriberinger af de udskammende samtaler med socialtilsynet. Sagsforløbet giver de skammeligste eksempler på både udskamning, politisk forfølgelse og de store politikeres flyverskjul. Alene Dansk Folkeparti ved Karina Adsbøl tog sagen op og arbejdede intenst med sagen.

“Sagsforløbet giver de skammeligste eksempler på både udskamning, politisk forfølgelse og de store politikeres flyverskjul”

Med Jaleh Tavakolis baggrund som tidligere medlem af Hovedbestyrelsen og Forretningsudvalget i Enhedslisten på den ekstreme venstrefløj, og som tidligere medlem af Borgerrepræsentation for Enhedslisten i Københavns Byråd har Jaleh Tavakoli taget hele vejen. Hun kender den yderste venstrefløj indefra, og som eksiliraner kender hun også Islam til bunds. Derudover bliver hun af det teokratiske Iranske præstestyre opfattet som frafalden.

Og de statslige myndigheder er hoppet med på vognen (side 88); når PET ser sin opgave som ”at identificere og fjerne voldeligt ekstremistisk online-materiale hurtigst muligt fra internettet”, samtidigt med at danskerne kun får en brøkdel af sandheden, hvad er det så staten vil? Hemmeligholde muslimsk terror? Hvorfor er man ikke overrasket? Hvad bliver ellers holdt skjult for os? Er det indbegrebet af voldsmandens veto og et politiseret embedsværk?

’Vi fjerner dit barn’ af Jaleh Tavakoli

Når det så tilmed kan ende med en sigtelse efter straffelovens § 264 d, så skal DU derude (ja dig, der læser dette!) passe på med dine ytringer. Det er ikke længere alene Facebook, der kan sætte dig i fængsel. Staten følger nu også ret godt med. Selvcensuren breder sig. Censuren lurer.

Der skal i en dansk og europæisk sammenhæng være plads til at diskutere ødelæggende ideologier, den politiske magt og religion. Man skal som borger have lov til at tale Kongen og Kirken imod (magthaverne). Det er blevet svært.

Det vil være en stor gevinst for den videre debat, hvis aktørerne i de lovgivende, dømmende udøvende del af Folkestyret læste Jalehs bog for at få en insider-vinkel til kritisk brug i deres videre arbejde for Danmark og familier med plejebørn. Jalehs tilfælde er ikke helt enestående, og andre kan sikkert genkende lignende magtfuldkommenhed fra myndighedernes side. Det hjælper ingen at fortie et relevant debatindlæg.

Du kan finde bogen på www.jaleh.dk

Venstrefløjens falske ytringsfrihed

Vi kan ikke længere blot acceptere venstreekstremisternes mange dårlige undskyldninger for muslimsk intolerance.

Jaleh siger, ”Så længe islam ikke får massiv modstand i Danmark og i Vesten, både som ideologi, kultur og religion, lige så længe vil vi have problemer med volden, truslerne og totalitarismen.

Vi er desværre stadig der, hvor venstrefløjen går ind for ytringsfrihed, men med mange dårlige undskyldninger for muslimsk intolerance.

“Venstrefløjen går ind for ytringsfrihed, men med mange dårlige undskyldninger for muslimsk intolerance”

Jaleh blev truet af islamister, men venstrefløjen inkl. socialdemokratiet mente, at Jaleh jo selv var provokerende, altså selv ude om det. Den eneste måde hvorpå man som islamkritikker kan undgå at få trusler, er at holde kæft. Med andre ord så skulle Jaleh blot holde kæft. Det var den socialdemokratiske socialminister Astrid Krag enig i, og stort set resten af venstrefløjen forblev blot tavs. Jalehs datters fremtid blev truet i over halvandet år. Jalehs ytringsfrihed blev taget fra hende i over halvandet år.

Jaleh Tavakolis sag viser, hvor langt politiske kræfter i offentlige myndigheder og et politiseret embedsværk vil gå i den politiske forfølgelse af dem, de er uenige med. Selv i et demokrati fik totalitarismen politiseret sagsbehandlingen af et barns liv, og endda med den siddende socialdemokratiske ministers velsignelse. Velbekomme – Børnenes Statsminister. Læs denne bog og pas på ikke at ende i samme situation. Var dine ord, og vælg dine kampe.

Jaleh Tavakolis bog er en grundig indføring i et socialt system, der svigtede med en politisk ’biased’ tilgang til Jalehs person og hendes ytringer. En nøgternt beskrivende bog med henvisninger til både hændelser og hjemmesider. Kildematerialet er righoldigt. Læs den og vær på vagt.

Jeg kan varmt anbefale denne bog, hvis du ønsker at blive oplyst om en anden verden i Danmark, hvor dit liv og din familie kan komme i fare i det offentlige blikfelt. Det er en vigtig debatbog, og lad os nu se, hvor meget de gamle store aviser tør at tale om bogen.

Læs også:

DF trækker minister i samråd: Har plejeforældre ikke ytringsfrihed?

Islams offentlige hemmeligheder – en vigtig debatbog

Migrantpagten er ikke blot et stykke hvidt papir