I hælene på Morten Messerschmidt: Ny bog går helt tæt på DFs formand

0
4034
Morten Messerschmidt og forfatteren Anne Sofie Kragh, der har fulgt i hælene på Morten og nu har skrevet bogen "Showbiz". Foto: Frederik Bo Thomsen

Forfatteren Anne Sofie Kragh har fulgt Morten Messerschmidt i ni år. Resultatet kan læses i bogen “Showbiz”, der netop er udkommet

Dansk Folkepartis formand Morten Messerschmidt kan være lidt af en showmand, når han indtager scener og talerstole, og “Showbiz” er netop titlen på en bog om DF-formanden, som udkom i denne uge.

Det er forfatteren og journalisten Anne Sofie Kragh, der gennem ni år har fulgt Morten og – som der står i forlagets omtale – “har haft unik adgang til ham i en dramatisk periode fra dommen i byretten for EU-svindel og dokumentfalsk til frifindelsen på Frederiksberg. Undervejs blev han også valgt som leder for et parti i kaos”.

Bogen kaldes en “indsider-fortælling om dansk politiks mest særprægede karakter”. Forfatteren, der også har skrevet bøger om Mette Frederiksen og Anders Fogh Rasmussen, har fulgt Morten under Meld & Feld-sagen fra start til frifindelse, hun fortæller om krigene på Christiansborg, om drabet på Mortens søster, og da han lægger planer for en genrejsning af partiet.

“Og om alt det, han ikke kunne tale højt om, mens det stod på,” som der står i Forlagets pressemeddelelse.

Morten Messerschmidt signerer “Showbiz”, der er et nærgående portræt af DF-formanden. Foto: Frederik Bo Thomsen

Politiken, der ikke kan beskyldes for at elske DF,  har som en af de første anmeldt “Showbiz”. Her drysser chefredaktør Christian Jensen fem stjerner ud over bogen.

“Showbiz – i hælene på Morten Messerschmidt” er udgivet på Politikens Forlag. Udgivelsen blev markeret med en reception på forlaget i onsdags, hvor Morten Messerschmidt og Anne Sofie Kragh signerede bøger.