Avis: Putin gemmer elskerinden og deres fælles børn i Schweiz

0
11050
Den russiske præsident Putin fotograferet i weekenden med ansatte fra det russiske luftfartsselskab Aeroflot. Foto: Mikhail KLIMENTYEV / SPUTNIK / AFP

Kilder siger til avisen New York Post, at den russiske præsident skjuler sin 38-årige kæreste i en sikret skihytte i Schweiz

Måske mere overraskende er det, at kilder kan fortælle, at de to har et sæt tvillingepiger sammen og angiveligt også to sønner. Alina Kabaeva, som kæresten hedder, er ifølge andre medierapporter blevet gift med den 69-årige despot ved en privat ceremoni i den ortodokse russiske kirke. Børnene skal være hos hende og ligesom hun havde schweiziske pas.

Det sætter hende og børnene i sikkerhed uanset hvad der vil ske. Og selvom Putin angiveligt ikke selv råder over nogen videre formue, så skal familien der råde over en sikret og luksuriøs Chalet oppe i alperne. Trods hemmelighedskræmmeriet har lokale medier hentydet til hendes situation tidligere.

New York Post har et bredt net af kilder, der rækker langt ind i USA’s efterretningstjeneste, der bestemt kunne have en interesse i at afsløre detaljer om den russiske præsident. Og en række af detaljerne i historien bekræftes fra andre mediers dækning. Schweiziske medier har tidligere fortalt om vedholdende rygter om at Alina Kabaeva nedkom på en privatklinik i landet.

Og det er kendt, at Putin og Kabaeva tidligt stod hinanden meget nær. Hun var en succesfuld russisk gymnast, der vandt to snese internationale medaljer og som fik tilnavnet ’den mest fleksible russer.’ Hun fik politiske udnævnelser netop af Putin efter sin karriere som gymnast.

Se New York Post-video om Putins elskerinde her:

Ekskonen i Sibirien

Vladimir Putin blev skilt fra sin kone Luydmdila Putina for otte år siden, og har siden holdt private billeder ude af pressen – der til gengæld ofte har set ham som sportshelt og machomand i bar overkrop. Ekskonen og deres to voksne døtre menes at være i sikkerhed i et luksuriøst bunkeranlæg i ved Altai-bjergene i Sibirien. Et anlæg der er bygget for at sikre landets elite i tilfælde af atomkrig.

”Jeg har et privatliv, hvor jeg ikke tolererer nogen form for indblanding. Det må respekteres,” har den tidligere agent og nu krigsmager, Vladimir Putin sagt.

”Jeg har altid reageret negativt på dem, der med deres snotnæser og liderlige fantasier roder i andres liv,” fortsatte han. Og selv det, der er tilbage af kritisk presse hjemme i Moskva, undgår at tale om hans privatliv, for det er ikke godt for karrieren.

I den seneste udvikling i den russiske præsident liv så skal hans egen guddatter Xenia Sobtschak være stukket af fra Rusland og søgt tilflugt i Israel. Hun gik imod sin gudfar ved valget i 2018, selvom oppositionen dengang ikke rigtig troede på hende. Nu skal hun have valgt sin egen sikkerhed i en situation, hvor tusinder af russere bliver arresteret og hvor politiet gennemsøger mobiltelefoner for at lede efter det forbudte ord ”krig”.

Kilder: New York Post, Marca, Spectator, Bild, Neue Zürcher Zeitung