Håndskrevne plakater erstatter Anettes stjålne valgbanner

0
967
Anette Svindborgs fandt på denne løsning, da hendes valgbanner blev stjålet. Foto: Privat

DF’eren Anette Svindborg fra Mors fik i weekenden stjålet et kæmpe valgbanner fra sit plankeværk. Nu har hun erstattet det med en en billig – og alternativ – løsning

Anette Svindborg, der er medlem af kommunalbestyrelsen på Mors for Dansk Folkeparti, fik i weekenden stjålet et stort valgbanner, hun havde sat op på sit plankeværk. Men det har hun ikke ladet sig slå ud af. Med tusch og pap har Anette Svindborg nu erstattet det stjålne banner med håndskrevne budskaber.

“Jeg har været kreativ og lavet et nyt banner selv, jeg har oplevet at det har givet nysgerrige bilister der har holdt ind og læst mine budskaber. Måske vil jeg senere sætte et nyt banner op, når jeg har set om mit hjemmelavede banner kan hænge i fred,” fortæller Anette Svindborg i en mail til ditOverblik.

Det store banner på 3 x 1,5 meter nåede kun at sidde plankeværket i fire dage. Så blev det klippet ned og fjernet. Et tyveri med klare politiske bagtanker, vurderer Anette Svindborg, for andetsteds i byen har et kæmpebanner for en politiker fra et andet parti fået lov at sidde.

“Det er et gement tyveri og et angreb på demokratiet,” konstaterede Abnette Svindborg til Nordjyske, der mandag skrev om tyveriet.

Tidligere artikel:

Anettes valgbanner stjålet: ”Et angreb på demokratiet”