DF-formand tog telefonen og fik medlemsfremgang

0
1816
Jan Herskov er medlem af regionsrådet, Region Sjælland.

Dansk Folkeparti i Roskildes lokalformand ringede tidligere medlemmer op og fik flere af dem til at melde sig ind i DF igen

Dansk Folkeparti i Roskilde har med en aktiv indsats formået at vende en truende tilbagegang til fremgang. Lokalforeningen stod til at miste 17 medlemmer men har i stedet fået 10 nye medlemmer, hvilket har bidraget til en samlet fremgang, så DF i Roskilde nu tæller 123 medlemmer.

Forklaringen er, at lokalformand Jan Herskov ringede til de 17 medlemmer, som ikke havde gentegnet deres kontingent for det nye år. Det viste sig at flere af dem slet ikke havde set, at de havde fået en kontingentopkrævning, mens andre, der havde besluttet sig for at stoppe, lod sig overbevise om, at de fortsat skal være DFere.

I alt sagde 11 af de 17 ja til at fortsætte, og det gav Jan Herskov blod på tanden. Han tog nu fat i sine bestyrelseskolleger og bad dem spørge ægtefæller, børn osv., om de ikke også skulle være DF-medlem. Det gav yderligere seks medlemmer, og derefter valgte Jan Herskov at ringe til en række tidligere medlemmer. Her fik han overbevist yderligere fire om, at de igen skulle melde sig ind i Dansk Folkeparti.

”Det startede med at ligne en tilbagegang, men nu er det endt som en fremgang. Jeg tør vædde på, at andre kan gøre det samme. Jeg vil opfordre til, at man ringer alle dem op, der ikke har gentegnet deres medlemskab. Nogen af dem har måske ikke set, at de har fået en opkrævning, og andre skal bare lige overbevises om, at de fortsat skal være medlem,” siger Jan Herskov, der ud over at være lokalformand også er regionsrådsmedlem i Region Sjælland og folketingskandidat for Dansk Folkeparti.