Så er det vedtaget: Ekstra børnetilskud til indvandrere forlænges et halvt år

0
5018
Regeringen og dens støttepartier stemte torsdag ja til endnu en gang at forlænge det midlertidige børnetilskud. Fra Folketings-TV

Regeringen og støttepartierne stemte torsdag ja til, at det ”midlertidige” børnetilskud til især indvandrerfamilier skal fortsætte resten af 2022

Så er det vedtaget: Regeringen og den støttepartier har nu stemt ja til at forlænge det midlertidige børnetilskud i yderligere et halvt år, så det løber resten af 2022.

Dermed kan tusindvis af arbejdsløse indvandrerfamilier glæde sig. Det er nemlig primært indvandrere, der får del i de op mod 2000 ekstra skattefri kroner om måneden, som rød blok indførte ”midlertidigt” i 2020.

”Man giver lystigt gaver til ikkevestlige indvandrere. Alle ved jo, at det her forslag handler om folk på hjemsendelsesydelse og overgangsydelse,” sagde Dansk Folkepartis finansordfører René Christensen ved 1. behandlingen.

En opgørelse har vist, at ud af 12.915 familier, som modtog den midlertidige ydelse i august 2020, var de 7313 familier fra ikke-vestlige lande. 460 var efterkommere af familier fra ikke-vestlige lande. Kun 4815 var danske familier.

Læs mere om vedtagelsen her:

“Midlertidigt” børnetilskud til indvandrere forlænges igen-igen