Ny formand i DFs største lokalforening

0
1648
Den nye bestyrelse i DF København består af formand Ivan Hemmingsen og næstformand Cecilie Winther Kristensen. De øvrige bestyrelsesmedlemmer er Julia Magrethe Jensen, Britta Bürckel, Steen Olesen, Ida Jensen, Tina Wittendorf. Carsten Lehm og Lars Grønbæk er suppleanter.

Ivan Hemmingsen afløser DFs nye partisekretær Jens Vornøe som formand for Dansk Folkeparti i København

Dansk Folkeparti i København, som er landets største DF-lokalforening, har fået ny formand.

Jens Vornøe, der har været lokalformand i Hovedstaden de sidste seks år, blev i februar ansat som ny partisekretær i DF og har ønsket at stoppe for at kunne koncentrere sig 100 procent om de nye opgaver.

Derfor trådte Vornøe tilbage på sidste uges generalforsamling, og i stedet er Ivan Hemmingsen blevet valgt til ny formand, mens Cecilie Winther Kristensen er valgt til ny næstformand.

“Det har været seks fantastiske år som formand, og jeg er så taknemmelig for den gode tid jeg har haft,” lyder det på Facebook fra Jens Vornøe.

På generalforsamlingen blev fhv. folketingsmedlem og fhv. medlem af Borgerrepræsentationen, Birthe Skaarup, kåret til årets DF’er. Hun hædres på grund af sin “uvurderlige indsats under og op til kommunalvalget”.