Martin Henriksen: Indvandringsstop mod coronavirussen

0
3187
Martin Henriksen (DF), tidl. folketingsmedlem, medlem af Hovedbestyrelsen i DF. Foto: Carsten Lundager

DFs tidligere udlændingeordfører mener, at regeringen og Folketinget skal gå hårdere til værks mod coronaen

Regeringen og Folketinget har søsat en stribe tiltag for at standse den smitsomme coronavirus, men der er et markant skridt, der mangler. Det mener Dansk Folkepartis tidl. udlændingeordfører Martin Henriksen. Står det til ham, skal der indføres et øjeblikkeligt stop for udstedelse af nye opholdstilladelser på udlændingeområdet, indtil der er styr på coronavirussen.

“Det skal naturligvis dække alle former for opholdstilladelser. Så jeg foreslår reelt et indvandringsstop. Om ikke andet, så indfør det i forhold til de lande, hvor der er konstateret tilfælde af coronavirus,” skriver Martin Henriksen i et indlæg i Den Korte Avis.

Hvert år udstedes 70-80.000 opholdstilladelser, og derudover får 100.000-150.000 udlændinge en visumtilladelse til Danmark. Martin Henriksen mener, at det er ulogisk at lukke ned for større forsamlinger og andre tiltag for at stoppe spredning af coronavirus, når man samtidig tillader en årlig indvandring på 70.000-80.000 udlændinge.

“Coronavirussen har lukket krydstogtskibe ned. Det frarådes at rejse til bestemte lande og områder og så videre. Alle de kloge, eller i hvert fald mange af de kloge siger, at det skal tages meget alvorligt. Men hvorfor taler vi så ikke om det i forhold til det nye migrantpres fra Syrien og Tyrkiet, der nu truer mod Europa, eller i forhold til den generelle indvandring?
Er det for politisk farligt, eller er det bare politik ukorrekt? Vi er tilsyneladende hele tiden to skridt bagefter. Hvis pointen er, at vi ikke skal sprede den her virus ud i Danmark, så er vi nødt til at tage situationen mere alvorligt,” skriver Martin Henriksen.

“Hvis pointen er, at vi ikke skal sprede den her virus ud i Danmark, så er vi nødt til at tage situationen mere alvorligt”

Martin Henriksen i Den Korte Avis

Hans indlæg i den Korte Avis kan læses her.