DF: Stop de skadelige forsøg på at lade børn skifte køn

0
6888
Dansk Folkepartis formand Morten Messerschmidt interviewede Peter Rødsbro på Folkemødets hovedscene. Peter Rødsbro fik i 2021 fjernet sine testikler som kulmination på flere års kønsskiftebehandlinger. Han fortrød kort efter. Foto: Jennifer Krames

Dansk Folkeparti starter kampagne for at få stoppet juridisk, kemisk og kirurgisk kønsskifte for børn. Kampagnen blev skudt i gang på Folkemødet i Allinge, hvor DFs formand Morten Messerschmidt advarede om at udsætte børn for ødelæggende medicinske eksperimenter i et forvrænget frisinds tjeneste

Fra Folkemødets hovedscene i Allinge på Bornholm lød der lørdag kraftige advarsler imod de kemiske eksperimenter med køns-forvirrede børn, som finder sted i Danmark.

Det skete, da Dansk Folkeparti lancerede en ny kampagne under overskriften “Beskyt vores børn”, der vender sig mod juridisk, kemisk og kirurgisk kønsskifte for børn.

“Ethvert barn eller ungt menneske, som bliver udsat for håbløse medicinske eksperimenter i et forvrænget frisinds tjeneste, er ét offer for meget,” sagde Dansk Folkepartis formand Morten Messerschmidt, da han talte på Folkemødet.

Forinden havde han på scenen interviewet den 39-årige Peter Rødbro, som nu står åbent frem med sin skæbne: Efter flere år med barske hormonbehandlinger er han blevet kastreret – og har fortrudt.

”Ingen børn skal sættes på et spor, hvor de ender som mig,” sagde Peter Rødbro.

Fik fjernet sine testikler – og fortrød

Peter Rødbro fik i 2021 fjernet sine testikler. Kort efter fortrød han, og han er nu diagnosticeret med borderline personlighedsforstyrrelse. Hans krop er ødelagt af kønsskifte-behandlingerne.

”Set i bakspejlet var jeg åbenlyst psykisk ustabil hele vejen gennem, og så synes jeg ikke, det er forsvarligt at lade mig få de behandlinger,” siger Peter Rødbro.

Morten Messerschmidt taler på Folkemødet. Foto. Jennifer Krames

Vildledt af sexologiske ‘eksperter’

Morten Messerschmidt fortalte, at i de lande, som vi plejer at sammenligne os med – Sverige, Holland, Storbritannien, Finland – har børn og unge og deres forældre anlagt sag imod de sexologiske klinikker, som vildledte dem til et håbløst forsøg på at ”skifte køn”.

”Peter er desværre ikke det eneste offer; der er masser af ofre derude”, sagde Morten Messerschmidt, og remsede op:

Chloe fra USA, Sametti fra Finland og Patrick fra Holland som eksempler på unge, som efter voldsomme hormonindsprøjtninger endte med at få amputeret bryster og andre kønsorganer. Chloe, da hun var kun 15 år gammel.

”På Sexologisk Klinik på Karolinska Hospital i Stockholm skjulte ledelsen systematisk deres viden om hormonernes bivirkninger”

”På Sexologisk Klinik på Karolinska Hospital i Stockholm skjulte ledelsen systematisk deres viden om hormonernes bivirkninger,” fortalte Morten Messerschmidt, og spurgte:

”Er det samme sket i Danmark? Har de danske sundhedsmyndigheder undertrykt en viden, som de ikke tør lægge frem af frygt for at blive beskyldt for transfobi?”.

Foto: Jennifer Krames

Lad børn være børn

Morten Messerschmidt understregede, at Dansk Folkepartis kampagne ikke handler om at oppiske en stemning mod det transseksuelle miljø. Den handler om at beskytte børnene – og lade børn være børn.

“Min hensigt er at beskytte børn imod voksne, som ikke tør sige fra. Mine hensigt er at beskytte børn imod eksperimenter, som vi først nu er ved at se konsekvenserne af,” sagde Morten Messerschmidt – og fortsatte:

“Dansk Folkeparti vil beskytte børnene imod, at en højtråbende minoritet i alliance med en venstrefløj, som ikke respekterer nogen grænser, skal få held til at true og plage psykiatere, psykologer, læger og feje politikere til at sætte kikkerten for det blinde øje – af frygt for at blive beskyldt for ”trans-fobi”,” sagde Morten Messerschmidt.

Se Dansk Folkepartis nye kampagne ‘Beskyt vores børn’ her: DF Beskyt vores børn

Hele Morten Messerschmidts tale på Folkemødet kan ses her: