Man kan desværre ikke forvente andet med en muslimsk partileder på Christiansborg

0
5062
Martin Henriksen (DF), tidl. folketingsmedlem, medlem af Hovedbestyrelsen i DF. Foto: Carsten Lundager

Af Martin Henriksen (DF), medlem af hovedbestyrelsen. Folketingskandidat i Sjællands Storkreds

De Frie Grønne med Sikandar Siddique i spidsen vil have flere muslimske tørklæder i den offentlige sektor. Det tyder ihvertfald på at de arbejder ihærdigt for at det kommer til at ske. At udviklingen går i den retning burde egentlig ikke komme bag på folk, for hvad skulle der ellers ske med en muslimsk partileder på Christiansborg og med en stadig voksende andel af muslimer i Danmark.

Læs artikel: Nyt parti vil lade betjente og soldater gå med tørklæde

Det ændrer dog ikke ved, at det på mange måder er en åndelig, kulturel og folkelig falliterklæring for vores samfund, at vælgerne har sammensat Folketinget på en sådan måde, at der ved det seneste folketingsvalg blev åbnet for Danmarks første muslimske partileder. Den pågældende person opnåede i øvrigt også valg ved hjælp af støtte fra muslimer, der åbenlyst går ind for stening af kvinder. Så langt er vi kommet ud. Det er et tegn på at Danmark bliver mere og mere islamiseret.

Og nu vil partiet De Frie Grønne tilsyneladende stille forslag om at tørklæder skal tillades i Forsvaret og hos juridiske dommere. Ihvertfald søger personer med tilknytning til partiet – på de sociale medier – efter muslimer til en ny slags kampagne, hvor formålet åbenlyst er at fremme islam og islamiske symboler i det danske samfund. Det vil jeg gerne advare imod.

Jeg vil gerne slå fast, at såfremt tørklædet vinder endnu større indpas i Danmark, så vil det reelt være en blåstempling af kvindeundertrykkelse og diskrimination rettet mod os ikke-muslimer.

Det giver ingen mening, at Det Danske Forsvar kæmper for frihedsrettigheder, kvinderettigheder og demokratiske værdier i fremmede lande, når man så samtidig vil tillade ansatte i Forsvaret at bære et udemokratisk og undertrykkende symbol. Tværtimod, så bør vi alle tydeligt tage afstand fra brugen af tørklæder. Og det gælder overalt i Danmark, hvis I spørger undertegnede.

Jeg håber, at Folketingets øvrige partier vil takke nej. Og det nævner jeg her fordi vi tidl. har set hvordan eksempelvis Venstre ikke har haft en klar linje på området. På et tidspunkt udtalte daværende forsvarsordfører for Venstre, Karsen Nonbo tilmed om tørklædet i Forsvaret: “Det kan ikke forarge mig” citat Karsten Nonbo, Berlingske d. 19 juli 2009

De Frie Grønne fremmer et forkvaklet menneskesyn ved at argumentere for mere islam i Danmark. Deres forslag vil ikke hjælpe muslimske kvinder ud af parallelsamfundene, og væk fra volden og undertrykkelsen. Hvis vi skal hjælpe de undertrykte muslimske kvinder, så skal vi gå i en helt anden retning. Vi skal forbyde tørklædet endnu flere steder, og så skal sharialovene ganske enkelt kriminaliseres.

Jeg håber, at de danske vælgere kan se, at jo stærkere islam står i Danmark og i Folketinget, jo mere slider vi på grundpillerne i det danske samfund. Når fundamentet smuldre, så mister vi os selv. Det kan vi ikke være bekendt overfor de danskere, der kommer efter os.

Læs artikel: Nyt parti vil lade betjente og soldater gå med tørklæde