Løsgænger går til DF i Haderslev Byråd

0
2067
Malene Ravn Neumann er nyt medlem af DFs byrådsgruppe i Haderslev. Foto: Haderslev Kommunu

Malene Ravn Neumann er nyt medlem af DFs byrådsgruppe i Haderslev. Hun forlod Liberal Alliance sidste år

Dansk Folkepartis byrådsgruppe i Haderslev Byråd er vokset til fem medlemmer. Det er det tidligere medlem af Liberal Alliance, Malene Ravn Neumann, der har meldt sig under DFs faner efter en periode som løsgænger.

Malene Ravn Neumann forlod Liberal Alliance i foråret 2019 efter en strid om kommunens budget for 2019, som hun stemte imod, fordi hun fandt det uansvarligt. Siden har hun brugt et halvt års tid på at trawle partiprogrammer igennem, og på den baggrund har hun nu valgt at tilslutte sig DF, fortæller hun til Jyske Vestkysten:

“Jeg finder aldrig et parti, jeg er 100 procent enig med, men efter at have krydset af i programmerne var Dansk Folkeparti det parti, der faldt bedst ud. Selvfølgelig er det også en afvejning af, hvordan grupperne i byrådet fungerer, og dér synes jeg, at DF har en god gruppe. Det er nogle rare mennesker,” siger Malene Ravn Neumann til avisen.

“Jeg finder aldrig et parti, jeg er 100 procent enig med, men efter at have krydset af i programmerne var DF det parti, der faldt bedst ud”

Dansk Folkepartis gruppeformand på Christiansborg, Peter Skaarup, byder på Twitter Malene Ravn Neumann velkommen i DF. Han skriver:

“Stort velkommen til Malene Ravn Neumann i Dansk Folkeparti. Vi er glade for, at du har tilsluttet dig vores byrådsgruppe i Haderslev kommune og ser frem til et konstruktivt samarbejde med dig”.