Kriminelle udlændinge hærger i Odense – DF: De skal sendes hjem

0
3775
Modelfoto

Et brutalt opgør mellem kriminelle klaner hærger Odense og går bl.a. ud over byens socialt udsatte. Dansk Folkepartis retsordfører Peter Skaarup mener, at regeringen og det socialdemokratiske bystyre i Odense har gjort for lidt for at løse problemerne

Danmarks tredjestørste by Odense hærges i øjeblikket af kamp om narkomarkedet mellem kriminelle indvandrerbander. Kampen har stået på i mere end et år og den kulminerede i år, da en 31-årig mand blev fanget i en skududveksling mellem Vollsmosegruppen og Korsløkkegruppen, de to dominerende krimelle klaner. Den 31-årige afgik efterfølgende ved døden. Han havde ifølge politiets oplysninger ingen tilknytningen til nogen af grupperne.

Terroriserer socialt udsatte

De kriminelle handlinger bliver ikke kun holdt indenfor de udsatte boligområder. Heinz Wolf, der er leder for Kirkens Korshær, fortæller til Berlingske om socialt udsatte, der er flyttet til forsorgshjem andre steder i landet, fordi de er kommet i problemer med de kriminelle grupper. Nogle af eksemplerne på vold mod socialt udsatte er bl.a. misbrugere, der overfaldes, når de hæver deres overførselsindkomster, der gives dummebøder og nogle bliver rullet af de kriminelle bander.

Klar plan fra DF

Den socialdemokratiske borgmester Peter Rahbæk Juel trådte til for fire år siden og har i følge eget udsagn gjort bekæmpelsen af vold, narkohandel og skudepisoder til en af sine hovedopgaver. Men problemerne er langt fra blevet løst, og Dansk Folkepartis retsordfører Peter Skaarup er ikke imponeret over indsatsen:

”Odense er en by hårdt præget af indvandrerbander og klaners ofte brutale dominansadfærd. Desværre har hverken det socialdemokratiske bystyre eller regeringen ditto nogen som helst vilje eller motivation i forhold til at løse problemet,” siger han til ditOverblik.

Peter Skaarup, gruppeformand og retsordfører for Dansk Folkeparti.

DF vil have hjemsendelsespolitik

Peter Skaarup har et kontant bud på, hvordan man kommer problemerne til livs:

”I min optik skal vi starte en hjemsendelsespolitik hurtigst muligt, således at kriminelle udlændinge konsekvent hjemsendes. Dernæst står migranter fra lande med fred for tur. De skal hjemsendes og have deres opholdstilladelse inddraget, når de ikke er selvforsørgende og positivt bidragene til det danske samfund,” siger han.

“I min optik skal vi starte en hjemsendelsespolitik hurtigst muligt, således at kriminelle udlændinge konsekvent hjemsendes”

Peter Skaarup, retsordfører (DF)