Hærværk mod DF-kandidaters valgplakater

0
1645
Der er sat klistermærker eller tegnet tissemænd på Lizette Lilleskov Laugesens plakater på Holmegaardsvej i Næstved.

Lizette Lilleskov Laugesen og Anette Svindborg, DF-kandidater i Næstved og på Mors , har fået ødelagt deres valgplakater

Hærværk mod valgplakater rammer fortsat Dansk Folkepartis kandidater. I weekenden blev alle Lizette Lilleskov Laugesens plakater på en bestemt vej i Næstvej plastret til med klistermærker eller overtegnet med tissemænd. DF-kandidatens plakater var de eneste på vejen, der blev ødelagt.

“Hvem er det der kan finde på den slags? Hvad ligger der bag trangen til at ødelægge valgplakater?,” spørger Lizette Lilleskov Laugesen, der både er kommunal- og regionsrådskandidat.

“Det er udelukkende mine plakater det er gået ud over. At nogen åbenlyst ikke bryder sig om det jeg står for er en ting, men faktisk gør det mig utryg, at nogle i den grad hader mig så meget at de begår hærværk på så mange af mine plakater, sandsynligvis uden overhovedet at kende mig,” skriver hun til ditOverblik.

Anette Svindborg satte i sidste uge en række valgplakater med håndskrevne búdskaber op som erstatning for et stjålet valgbanner. Nu er de personlige plakater blevet oversprayet.

Anette Svindborg, der stiller op for Dansk Folkeparti på Mors, bliver ramt – igen. ditOverblik skrev i sidste uge, hvordan hun havde fået stjålet et stort banner, der hang på hendes plankeværk. Nu er de valgplakater med håndskrevne budskaber, som hun satte op i stedet, blevet overmalet med spraymaling. Det er sket natten til onsdag:

“Jeg forstår ikke at folk kan se det sjove i sådanne gerninger, men vedkommende må da have et kedelig liv hvis vedkommende ikke har bedre og sjover ting at tage sig til. Heldigvis har jeg 200-300 plakater på lager så jeg laver da bare nogle nye og sætter op, men træls er det da og klimabevidste er vedkommende da på ingen måder,” skriver Anette Svindborg, som har meldt hærværket til politiet.