DR2-programmet Detektor i praktik på ditOverblik.dk

0
3745
Detektorholdet på besøg hos ditOverbliks redaktion i Ølstykke.

DitOverblik.dk har fået massiv medieopmærksomhed, siden lanceringen tirsdag morgen. I dag var DR2-programmet Detektor på besøg på redaktionen i Ølstykke

Dansk Folkepartis nye onlinemedie ditOverblik.dk gik i luften tirsdag med en redaktion bestående af et enkelt medlem, chefredaktør Steen Trolle. Men torsdag eftermiddag blev redaktionen for en stund udvidet med en praktikant.

Det skete i form af DR2-programmet Detektors vært Kristoffer Eriksen, som i forbindelse med et indslag til et kommende program, tilbød at han kunne lave en artikel til ditOverblik for at undersøge vores måde at arbejde på.

Det blev til artiklen ”Er flere flygtninge til landdistrikterne en god idé? Alternativet og DF svarer”, som kan læses her.

Her interviewer Kristoffer Eriksen hhv. Alternativets Rasmus Nordqvist og Dansk Folkepartis Kenneth Kristensen Berth om et forslag, som tre debattører fremsætter i Fyens Stiftstidende om at få flere flygtninge ud i landdistrikterne.

Kristoffer Eriksen i gang med arbejdet som praktikant på ditOverblik’s lille redaktion i Ølstykke.

Det var Kristoffers egen ide, og han foreslog selv, at han interviewede De Radikales Zenia Stampe om sagen. Det lykkedes dog ikke at få fat på Zenia Stampe, så i stedet blev det Rasmus Nordqvist fra Alternativet, der udtalte sig til ditOverblik.

Indslaget om ditOverblik bliver bragt i Detektor torsdag den 23. august eller torsdag 30. august.

Med Detektor-redaktionens besøg har hele fire DR-redaktioner nu lavet indslag om ditOverblik. Desuden har de fleste landsdækkende aviser og Radio 24syv bragt artikler og radioindslag om Danmarks nyeste medie 🙂