DIT OVERBLIK – se onsdagens nyheder i billeder

0
2051
Den kollapsede Morandi bro, som fører motorvej A10 gennem Genova. FOTO: REUTERS/Stefano Rellandini/Scanpix

Mindst 35 døde i brokollaps – Antallet af registrerede døde efter tirsdagens motorvejskollaps i Genova, hvor et stykke af Morandibroen styrtede 40 meter ned, er nu oppe på 35, heraf tre børn. Redningsarbejdet fortsætter, og det kan ikke udelukkes, at der er flere døde og kvæstede i ruinerne.

Gruppeformand Jacob Mark, formand Pia Olesen Dyhr og politisk ordfører Karsten Hønge under SF’s pressemøde onsdsag på partiets sommergruppemøde. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

SF: Socialdemokratiet får ikke carte blanche i udlændingepolitikken – SF holdt onsdag sommergruppemøde på Fyn. På pressemødet sagde SFs formand Pia Olsen Dyhr at Socialdemokratiet ikke får carte blanche til at føre udlændingepolitik med Dansk Folkeparti efter valget. “Vi er enige med Enhedslisten, De Radikale og Alternativet på nogle områder af udlændingepolitikken. På andre er vi enige med partiet Venstre,” sagde hun bl.a.

Foto: Lene Esthave/Ritzau Scanpix

Far og mor på besøg – Prins Joachin og Prinsesse Marie besøgte onsdag Hærens Sergentskole i Varde i anledning af skolens 108 års dag. Sønnen Prins Nikolaj er elev på skolen.

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Kent Nielsen ny cheftræner i Silkeborg – Kent Nielsen, som blev fyret før sommerferien i superligaklubben OB, bliver ny cheftræner Silkeborg, 1. divisions aktuelle bundhold. Kent Nielsen tiltræder til sommer og afløser Peter Sørensen, som blev fyret tirsdag. Indtil sommer varetager Michael Hansen jobbet.

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

IT-gigant fyrer i Aalborg – Computergiganten Intel fyrer 200 ansatte i sin afdeling i Aalborg. Det er anden gang på to år, at afdelingen erklæres lukket. Det skriver Ritzau. Intel Aalborg udvikler software til mobiltelefoner.