DF: Ingen asylsøgere skal kunne komme til Danmark

0
4696
DFs udenrigsordfører Anders Vistisen fortalte om det nye udspil på pressemødet efter sommergruppemødet i Sønderborg.

Dansk Folkeparti vil flytte al asylbehandling til et center i tredjeland og indføre et selvstændigt grænse- og fremmedpoliti

Står det til Dansk Folkeparti skal der oprettes et selvstændigt grænse- og fremmedpoliti, som skal sikre en effektiv beskyttelse af den danske grænse. Samtidig skal al asylbehandling flyttes til et tredjeland udenfor Europa, som skal huse flygtninge med asylstatus og udviste udlændinge på tålt ophold. Asylansøgere vil dermed aldrig komme til Danmark.

Det er to af forslagene i stort udlændingeudspil, “For en dansk fremtid”, som DF lancerede i forbindelse med ugens sommergruppemøde.

Udspillet indeholder også et total kursskifte i den danske udviklingsbistand. Fremover skal der fokuseres på overbefolkningsproblematikker og EU skal droppe alle handelsbarrierer, som forhindrer Afrika i at udvikle sig, mener DF.

Forslaget om asylbehandling i udlandet kaldes “en forstærket Australien-model”, med henvisning til, at Australien har transporteret alle asylsøgere til østaten Nauru.

“Vi tror på, at den her model vil føre til, at man meget, meget hurtigt når ned på omkring nul spontane asylansøgere i Danmark,” sagde Anders Vistisen, DFs udenrigsordfører og europaparlamentariker, til Avisen Danmark forud for sommergruppemøde.

“Der er ikke noget i den her model, der ikke kan gennemføres, hvis der er politisk vilje til det. Det er i hvert fald vores helt klare overbevisning,” sagde han.

Hvis DFs forslag gennemføres, kan udrejsecentrene Kærshovedgaard og Sjælsmark nedlægges.

Udspillet kan læses her: Udspil For en dansk fremtid