DF i København: Opkald veje efter faldne soldater

0
1940
Finn Rudaizky er medlem af Borgerrepræsentationen i København og regionsrådet i Region Hovedstaden for Dansk Folkeparti i København.

Dansk Folkeparti i København foreslår, at nye veje skal opkaldes efter faldne danske soldater

Danske soldater, som er blevet dræbt som udstationerede i fredsbevarende styrker rundt omkring i verden, skal med i overvejelserne, når nye gader og stræder skal navngives i København.  Det mener Dansk Folkeparti i København, som stiller sit forslag på Borgerrepræsentationens møde den 24. juni.

“Der må sættes et varigt minde, for de soldater, som ofrede livet i kampen mod terrorisme,” siger Dansk Folkepartis spidskandidat i København, Finn Rudaizky.

Enhedslisten i København foreslog fredag, at en række nye vejnavne skal hylde slaveoprørere fra dansk-vestindiske øer. Finn Rudaizky savner imidlertid noget balance i debatten om vejnavne.

“Den nuværende debat er desværre mest præget af forslag, som er fabrikeret af bagmændene for Black Lives Matter samt Enhedslisten i København – og tilmed forslag – som i givet fald vil legitimere Black Lives Matter’s intolerance og antisemitiske handlinger, bl.a. i forbindelse med deres demonstration i Los Angeles, hvor de lavede hærværk mod flere synagoger. Black Lives Matters åndsfæller i Enhedslisten, hædrede BDS, som er en renlivet antisemitisk bevægelse, som går ind for staten Israels udslettelse”, siger Finn Rudaizky i en pressemeddelelse.