DAGENS OVERBLIK: DBU leder efter nye spillere til landsholdet

0
2053
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

DBU leder efter landsholdsspillere i 1. og 2. division – DBU og Spillerforeningen kan fortsat ikke blive enige om en ny landsholdsafstale, og derfor er DBU nu gået på jagt efter 23 spillere fra 1. eller 2. division, der kan erstatte Christian Eriksen & Co. til denne uges to landskampe. Der er udsendt et brev til klubberne, men indtil videre har ingen spillere sagt ja til at stille op.

Kronprins Frederik, som her hilser på den franske ambassadør i Danmark undre sidste uges franske præsident-besøg, er udskrevet fra Rigshospitalet efter en diskusprolapsoperation. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Kronprinsen opereret for diskusprolaps – Kronprins Frederiks blev søndag opereret for en diskusprolaps på Rigshospitalet. Operationen forløb som planlagt, og Kronprinsen har det efter omstændighederne godt og er udskrevet mandag morgen. Det skriver kongehuset i en pressemeddelelse. kronprinsen skal nu i gang med tid et genoptræningsforløb, og hans officielle aktiviteter aflyses derfor de næste par uger.

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Reform skal frigøre hænder til ældreplejen – Statsminister Lars Løkke Rasmussen og innovationsminister Sophie Løhde præsenterer tirsdag en storstilet sammenhængsreform, der skal luge ud i regler og bureaukrati i det offentlige. Målet er, at planen skal frigøre 2.000 årsværk til direkte ældrekontakt.

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Dronningen på sommertogt – Dronning Margrethe er taget på sit årlige sommertogt rundt i Danmark. Mandag og tirsdag går besøget til Silkeborg, hvor dronningen mandag blev modtaget af borgmester Steen Vindum og en masse glade silkeborgensere.

Foto: REUTERS/Ricardo Moraes TPX IMAGES OF THE DAY

Nationalmuseum hærget af brand – Brasiliens nationalmuseum i Rio de Janeiro blev natten til mandag hærget af en omfattende brand. Omkring 80 brandmænd kæmpede med de ødelæggende flammer. Det 200 år gamle museum huser over 20 millioner historiske genstande, hvoraf mange nu er gået op i flammer. Museet stod overfor en større renovering og brandsikringen var noget af det, der skulle moderniseres.