Brutal indvandrerbande tvinger hjemløse til at sælge narko

0
6110
Modelfoto

Banden Black Army i Odense har sat sig på byens narkomarked og bruger brutale metoder for at styrke sin position, viser afdækning i Weekendavisen

Officielt eksisterer indvandrerbanderne Black Army og Loyal To Familia ikke længere. Odense-banden Black Army nedlagde officielt sig selv i 2018, og Loyal To Familia blev erklæret forbudt ved en domstol i januar 2020. Men det er kun på papiret. For ifølge kilder i miljøet, som Weekendavisen har talt med i forbindelse med en større artikel, er begge bander fortsat aktive, og de har nu indledt en alliance via en bestemt familie med palæstinensiske rødder, Daabas-familien, der sidder på magten i Black Army. Formål: At styrke kontrollen med narkomarkedet.

Det er skidt nyt for ikke mindst hjemløse i Odense. For Black Army og Daabas-familien bruger brutale metoder i bestræbelserne på at sætte sig på narkomarkedet i Odense, herunder at tvinge hjemløse til at sælge narko for dem eller aflevere deres penge.

Weekendavisen beskriver, hvordan hjemløse overfaldes på gaden, føres ind i biler og køres til hæveautomater, hvor de tvinges til at hæve deres månedlige indkomst, hvadenten den er fra kommunen eller Hus Forbi. Der er også beretninger om voldtægt af kvinder og mænd, der afstraffes med kamphunde og knive.

”Og når vi så står uden penge og rusmidler, tvinger de os til at sælge for dem på gaden. Når politiet konfiskerer, hvad vi har på os, kræver banderne ikke bare tilbagebetaling, men umenneskelige dummebøder. De kan ringe midt om natten og bede os skaffe 20.000 kroner indenfor et par timer. Vi slipper aldrig ud,” siger en hjemløs til Weekendavisen.

“De kan ringe midt om natten og bede os skaffe 20.000 kroner indenfor et par timer. Vi slipper aldrig ud”

Hjemløs om Black Army, til Weekendavisen

Hjælper hjemløse – og trues

Lederen af den frivillige organisation Projekt Husvild, der fungerer som bindeled mellem hjemløse og kommunen, har hjulpet flere hjemløse til hemmelige adresser langt fra Odense. Det har ikke været uden omkostninger. Lederen af Projekt Husvild er udstyret med en overfaldsalarm og hendes datter er blevet truet med en pistol. Black Army mener, de frivillige ødelægger bandens forretning ved at fjerne de hjemløse.

Weekendavisen har talt med flere hjemløse, som gemmer sig for Black Army. En garvet hjemløs har fundet et helle i shelter i en skov. Her fortæller han, at indvandrerbanderne kører en langt hårdere linje end de tidligere magthavere på narkomarkedet, rockerne.

”Indvandrerbanderne har absolut ingen respekt over for hjemløse. De gør os til slaver af vores egen by. Rockerne forstod nok os på samfundets bund bedre,” siger han til Weekendavisen.

Artiklen i Weekendavisen kan læses her (Kræver abonnement)