Bandemedlemmer for retten i stor sag om narko, vold og våben

0
2298

14 mænd, heraf flere medlemmer af Loyal To Familia (LTF), tiltalt i sag om grove narkoforbrydelser, afpresning, vold og våbenbesiddelse

Nu er der sat dato på en større retssag med 14 mænd i alderen 21-34 år, som er tiltalt for flere grove narkoforbrydelser, afpresning, vold og våbenbesiddelse.

De fleste af forholdene er begået i Køge-området, og flere af de tiltalte er medlemmer af banden Loyal To Familia, som flere partier, blandt andet Dansk Folkeparti, ønsker at forbyde.

Sagen skal behandles ved Retten i Roskilde, og den er berammet til at strække sig over 45 retsdage fra oktober 2018 frem til april 2019. De 14 mænd sidder alle varetægtsfængslet i sagen.

“Sagen er et produkt af længere tids efterforskning mod persongruppen, og der vil ud over fængselsstraf også blive nedlagt påstand om udvisning samt den nye bestemmelse i straffeloven om opholdsforbud for flere af de tiltalte,” siger specialanklager Anja Lund Liin og senioranklager Randi Tvile fra Anklagemyndigheden ved Midt- og Vestsjællands Politi, i en pressemeddelelse.

Læs også: Peter Kofod Poulsen: Følg Holland og forbyd bander