Asylcenter på Grønland vil virke præventivt

0
1251
Knud Mathiesen, byrådsmedlem i Aarhus.

Af Knud N. Mathiesen, byrådsmedlem for Dansk Folkeparti i Aarhus

Vi skal oprette et asylcenter på Grønland i samarbejde med Grønlands hjemmestyre. Danmark støtter Grønland med godt til 4 milliarder om året, så det skulle ikke være umuligt at få en sådan ordning, forhandlet på plads, med det Grønlandske hjemmestyre.

Når vi støtter med 4 milliarder, vil det værende passende hvis Grønland vil hjælpe Danmark med et asylcenter. Der vil formentlig ikke blive brug for at flyve i pendulfart, det vil ikke være det mest attraktive sted, men hvem i alverden siger også at det skal være et luksushotel, man som kriminel indvandrer skal opholde sig på. For min skyld vil det være ok, hvis det bliver en luksus snehytte med stearin og hele svineriet, det kan også være et træbolig med el og andre fornødenheder.

Man skal selvfølgelig selv sørge for madlavning, og rengøring m.m. Man vil få råvarerne sendt frem til beboelsen, samt andre fornødenheder.

Alle indvandrere, som ikke vil rejse hjem til deres hjemland efter en dom, hvor udvisning indgår i dommen, skal sendes til asylcenteret på Grønland, det gælder også dem som ikke får asyl her i Danmark og ikke vil forlade Danmark.

Det vil samtidig have en præventiv virkning, hvis ikke kriminelle forlader landet efter doms afsigelse, sendes de straks herefter til asylcenteret på Grønland. Det kunne være med til at mindske kriminalitet bland indvandre og asylansøgere i Danmark. Vi skal ikke forsætte med at være tosse gode.

Tossegodhed er noget som den udøvende ikke selv kan gennemskue, det vil sige at andre udnytter det på bekostning af den udøvende, uden at denne opfatter hvad der foregår. Det er lige nøjagtig det, vi har været vidne til i mange år. Det skal vi have stoppet, vi kan ikke byde den danske befolkning sådanne forhold, det er tossegodhed. Og det skal Dansk Folkeparti tage fat på, og få stoppet. Jo før jo bedre.

Læs også:

DF vil lave udrejsecenter i Grønland for kriminelle udlændinge