DAGENS OVERBLIK: Her er holdet i Vild med Dans 2018

0
3898
Med de to værter Christiane Schaumburg-Müller og Sarah Grünewald i spidsen blev årets deltagere i Vild med Dans onsdag præsenteret på et pressemøde i København. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Her er årets hold i Vild med Dans – Så er alle deltagerne i Vild med Dans 2018 blevet afsløret. Det skete onsdag på et stort pressemøde, hvor man bl.a. kunne møde deltagere som tv-værten Signe Lindkvist, radio- og tv-værten Adam Duvå Hall, cykelkommentar Rolf Sørensen, sangerinden Emelie de Forrest og Rosa Kildahl fra Den store Bagedyst. Årets værter er Christiane Schaumburg-Müller og Sarah Grünewald.

Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Mette Frederiksen: Radikale får ingen aftale – De radikale kan glemme alt om en skriftlig aftale for at pege på Mette Frederiksen som statsminister. Det fastslog den socialdemokratiske formand på et pressemøde efter partiets sommergruppemøde i Kolding. “Vi laver ingen kursændring på udlændingepolitikken,” fastslog Mette Frederiksen.

Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Havfrue har mistet sit hoved – I fredags blev den indviet. I dag sad den hovedløst på sin sten i Slotssøen. Koldings nye søhavfrue, som er skabt af den lokale kunstner Erik Valter, har natten til onsdag fået fjernet sit hoved af ukendte gerningsmænd. Søhavfruen har været voldsomt debatteret på de sociale medier, siden indvielsen i fredags.

Foto: Martin Lehmann/Ritzau Scanpix

Vikingegrave under Rådhuspladsen i København – En gammel kirkegård, som er dukket frem under rådhuspladsen i forbindelse med metrobyggeriet, har vist sig at have rødder i vikingetiden. Et hold arkæologer har på gravpladsen udgravet 20 grave med skeletter efter mennesker, der levede for omkring 1.000 år siden.

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Ny bro over Limfjorden – Et flertal af folketingets partier har besluttet, at en tredje Limfjordsforbindelse skal gå vest om Aalborg over øen Egholm. Nu har et byrådsflertal i Aalborg Kommune vedtaget, at kommunen skal tilbyde staten 600 millioner kroner som medfinansiering til den kommende limfjordsforbindelse. Her ses Egholm onsdag middag, hvor færgen er på vej i land.

Foto: Bonnerup Claus/Ritzau Scanpix

Superligaklubber får bøder efter uro – Uroligheder i forbindelse med superligakampen mellem AC Horsens og Brøndby IF 18. maj, koster nu begge klubber en større bøde. AC Horsens får en bøde på 50.000 kroner, bl.a. fordi der manglede et net foran udebaneafsnittet. Brøndby IF får en bøde på 200.000 kroner samt en betinget fradømmelse af retten til at spille én hjemmekamp med tilskuere. Det sker fordi 10-15 Brøndby-fans løb på banen efter kampen og fordi der blev brændt mere end 50 romerlys af.