Ved du, hvor du har Venstre ?

0
2099
Finn Rudaizky er medlem af Borgerrepræsentationen i København og regionsrådet i Region Hovedstaden for Dansk Folkeparti i København.

Hvad mener Venstre egentlig, spørger regionsrådsmedlem Finn Rudaizky (DF), efter at Venstre i Region Hovedstaden har sagt ja til at bruge 1 mio. kr. til en indvandrermedicinsk klinik

Af Finn Rudaizky (DF), medlem af Region Hovedstaden

“Jeg er ikke enig i, at indvandrere skal kategoriseres for sig. Der er jo også psykisk sårbare danskere, hjemløse o.s.v. –  og det tackler man jo i den afdeling, hvor de kommer ind”, udtaler Ib Bjerregaard, Venstres næstformand i hospitalsudvalget i Region Midtjylland. Det sker i forbindelse med socialdemokraternes forslag om at oprette en indvandrermedicinsk klinik i Region Midtjylland.

I Dansk Folkeparti er vi meget enig med Venstres Ib Bjerregaard, men undrer os over, hvad der egentlig er partiet Venstres politik. For hele Venstres gruppe i Region Hovedstaden, har netop stemt for en blåstempling af en indvandrermedicinsk klinik på Herlev Hospital. Det skete i form af en bevilling på en million kroner.

I Dansk Folkeparti har vi ens holdning i alle landets fem regionsråd. Alle borgere, uanset etnisk herkomst, skal selvfølgelig behandles ens. Indvandrermedicinsk klinik er reelt parallelsamfundslignende særbehandling. Så vi går ikke ind for sådanne klinikker.

Derfor var vi i DF i Region Hovedstaden ikke med i budgetforlig 2020, hvor Venstre sammen med Alternativet, konservative,  Enhedslisten, de radikale, SF, LA og S sikrede bevilling til Indvandrermedicinsk klinik på Herlev Hospital.

Men, hvordan forklarer partiet Venstre mon sit eget slogan om, at Venstre ved du hvor du har?