Stop al den snak i pressen om, hvem der skal være formand

0
1536
Knud Mathiesen, byrådsmedlem i Aarhus.

Af Knud N. Mathiesen, lokalformand, Århus lokalforening

Kære alle i Dansk Folkeparti:

Folketingsmedlemmer, byrådsmedlemmer, lokalformænd, bestyrelsesmedlemmer, og medlemmer med flere. Gør jer selv en tjeneste, stop al den snak i pressen om, hvem der skal være formand for Dansk Folkeparti. Den snak tager vi på vores årsmøde den 23. januar, det gør vi som medlemmer og delegerede. Pressen gør alt for at få Dansk Folkeparti delt i to eller tre lejre, det gavner ikke vores parti.

På vores årsmøde forventer jeg, at den som bliver valgt som formand vil række hånden ud til alle i partiet, for at samle vores parti. Det håber jeg, man vil bekendtgøre på årsmødet.
Det er mit håb at dem, der stiller op til formand, og ikke bliver valgt, også rækker hånden ud til den som bliver valgt som formand. Det vil sende et godt signal til vores medlemmer og vælgere, og det har vi hårdt brug for.

Det gælder selvfølgelig ikke bare dem som stiller op som formandskandidat, men også alle vi andre medlemmer, hvis ikke vores kandidat bliver valgt. Så må vi se fremad og støtte 100 % op om den nye formand og ledelse, ellers vil Dansk Folkeparti gå endnu en svær tid i møde, og det har vi ikke behov for. Derimod skal vi se fremad og løfte vores parti, det skylder vi Danmark og danskerne.