Socialdemokratiet har svigtet de københavnske borgere

0
1976
Cecilie Winther Kristensen

Af Cecilie Winther Kristensen (DF), kandidat til Borgerrepræsentationen 

Tom snak. De røde har siddet på magten i Københavns kommune i mere end hundrede år, og der er stadig ikke sket væsentlige forbedringer på idrætsområdet, til det hastigt stigende indbyggertal i Hovedstaden.

Ingen by i Danmark, har som København, så få idrætsfaciliteter og grønne arealer. Man skulle tro, at det røde rådhusflertal har egne aktier i nybyggeri, for tæt byggeri prioriteres fortsat højere end fælles arealer til idrætsanlæg og haller til idrætsforeningerne og øvrige sportsudøvere.

Nej det har ikke været en prioritering. Desværre. Selvfølgelig vil hovedstadens røde eliteparti fortælle borgerne, især op til kommunalvalget, at de vil have flere grønne områder, flere idrætsanlæg og fokusere på borgernes sundhed. Problemet er, at det skulle have været sket for mange år siden.

I stedet har de brugt pengene på nybyggeri, fjernelse af grønne områder på Holmen, i Ørestad samt i Nordhavn. Og jeg kunne blive ved.

Igen tomme løfter. Der skal handling til nu, og derfor vil jeg og DF kæmpe for, at København bliver en by, hvor der bliver langt mere adgang til stærke fællesskaber og gode foreningsoplevelser.

En Hovedstad i balance.

Ikke mere snak, mere handling!