Skandalen vokser…Hvornår får vi almindelige danskere sandheden

0
1732
Ole Lund, byrådskandidat for Dansk Folkeparti i Horsens

Af Ole Lund, byrådskandidat for Dansk Folkeparti i Horsens

Igen i dag er vi helt almindelige danskere vidner til, at minkskandalen tager endnu højere dimensioner i eklatant amatøragtigt behandling af minksagen,  og man kan jo godt tænke…Hvornår er NOK …NOK…

Forleden blev, nu tidligere, fødevareminister Mogens Jensen ofret på det politiske skafot og måtte lide den tort, at gå planken ud og lade sig afskedige, selvom ingen vel er i tvivl om, at den gode Mogens Jensen, næppe alene havde truffet beslutning om, at aflive alle mink i Danmark, og dermed udslette erhvervet i Danmark.

I dag var vi så vidne til, at landets sundheds- og ældreminister Magnus Heunicke fik en næse i sin håndtering af sagen, og en næse er jo i den grad en irettesættelse fra folketinget om, at det som er foregået, IKKE er i god orden for håndtering af erhvervet som minister.

Dramaet og skandalen eskalerer til nye højder ved dagens samråd med justitsminister Nick Hækkerup, som igen og igen fra flere sider af de fremmødte, blev stillet til regnskab for, hvem det var i justitsministeriet, som har givet ordre til, at politiet skulle udføre den ulovlige ordre.

Landets justitsminister, Nick Hækkerup nægtede ganske enkelt at svare på tiltale, og nægtede at kende til at have udstedt en ulovlig ordre til politiet med citat ”Hverken jeg eller departementet har nogen kendskab til denne ordre” og i stedet for som landets justitsminister at tage ansvar for den ulovlige ordre, fremførte ministeren, at han godt forstod at landets rigspolitichef beklagede, at han, rigspolitichefen, godt vidste, at han udførte en ordre, som var uden lovgrundlag, altså direkte ulovlig..

NU er det så, at jeg som både almindelig borger OG gammel politimand bliver både skuffet og vred over at være vidne til denne farce.

Lad min slå en ting 100 % fast, INGEN rigspolitichef, eller anden chef i politiet kunne nogen sinde finde på, at udstede og efterleve en ulovlig ordre, med mindre ordren var givet fra et højere sted.

Det er simpelthen totalt usmageligt, mangel på respekt og værdighed, at landets justitsminister, i den grad tørrer skandalen af på politiet.

Politiet gør alt for at vi borgere kan komme sikkert igennem hverdagen, og særligt,  de gør faktisk kun, hvad de får besked på fra politisk hold, og politiets chef ER justisministeren.

Justisministerens chef er STATSMINISTEREN, og det er Mette F, som har det totale politiske ansvar og særligt, PLIGT til at påse, at landets ministre overholder lov og orden.

Det er ganske enkelt ikke rimeligt, at rigspolitichef Thorkild Foged alene skal tage det ansvar på sig. Han har handlet på ordre fra højere sted..Sådan ER kommandogangen, hvilket jeg er ganske sikker på, at langt de fleste er bekendt med.

Jeg håber, at ALLE uanset politisk tilhørsforhold, kan se, at NU er NOK…NOK…og vil kræve at denne sag bliver undersøgt til bunds og særligt, at de som har det endelige ansvar, også bliver stillet til regnskab for deres handlinger og vi helt almindelige borgere får sandheden… vel og mærke HELE sandheden om håndteringen af denne skandale.

Uanset hvilket politiske tilhørsforhold, man måtte have, må vi alle sidde tilbage med en tanke om, at det her vist godt kunne gøres lidt bedre…OG kære statsminister, det er IKKE nok, at sige…”Undskyld, men der er sket en fejl”…Nej Mette F, der er sket lovbrud af uhørt karakter og du MÅ, som landets øverste chef, tage ansvaret for det og ikke konstant tørre ansvaret af på andre ministre og embedsfolk.

Danmark venter Mette…Hvor længe skal vi vente ??