Skaarup: Røde udlændingelempelser er respektløse overfor danskerne

0
2585
DFs gruppeformand Peter Skaarup taler på Dansk Folkepartis årsmøde. Foto: Carsten Lundager

DFs gruppeformand Peter Skaarup kritiserer den socialdemokratiske regering for lempelser i udlændingepolitikken. Rød blok sætter sammenhængskraften i Danmark over styr med lempelserne, sagde Skaarup i sin tale på DFs årsmøde i Herning

“Rød blok med Socialdemokratiet i spidsen sætter udlændingen over danskeren”. Sådan lød det fra Dansk Folkepartis gruppeformand Peter Skaarup, da han søndag talte på DFs årsmøde. Temaet for talen var sammenhængskraft i det danske samfund, og Skaarup mener, at den socialdemokratiske regeringen og resten af rød blok sætter sammenhængskraften på spil ved at lempe udlændingepolitikken.

“Socialdemokratiet, de radikale og resten af rød blok gambler med Danmarks sammenhængskraft. For hvorfor betale en forholdsvis høj skat, hvis pengene skal bruges på mennesker, der hverken føler rod til det danske eller praktiserer dansk kultur?,” sagde Peter Skaarup.

Han konstaterede, at Socialdemokratiet gør det modsatte af, hvad partiet lovede i valgkampen. Socialdemokratiet stemte for hjemsendelsespolitikken, kaldet “paradigmeskiftet”, som Dansk Folkeparti og den borgerlige regering fik gennemført i foråret. Men selv om partiet i valgkampen garanterede, at den stramme udlændingekurs i skulle fortsættes, så har S-regeringen “dag for dag” lempet udlændingepolitikken, siden den tiltrådte, sagde Peter Skaarup:

“Det er nærmest imponerende, hvor meget den nye regering har nået at lempe på så kort tid. Hold nu fast. Senest har man forhøjet integrationsydelsen, så familier vil få 700 kr. ekstra pr. barn i alderen 0-14 år. Hver måned. For familier indbefattet af kontanthjælpsloftet er tilskuddet på 600 kr. pr. barn hos enlige og 550 kr. i familier med to voksne. Derudover vil enlige forsørgere få et supplerende tilskud på 650 kr. månedligt. Det vil utvivlsomt gøre Danmark til et mere attraktivt sted at søge til. Og det vil samtidig gøre det mindre attraktivt at være i arbejde,” sagde gruppeformanden.

Foto: Carsten Lundager

“Det blev ikke Arnes men Alis tur”

I følge Beskæftigelsesministeriets egne beregninger anslås den nye fattigdomsydelse for 63 procents vedkommende at gå til flygtninge og indvandrere. Det er respektløst overfor danskerne, som skal finansiere ydelsen over skatterne, sagde Peter Skaarup. Ikke mindst når regeringen stadig ikke har opfyldt andre af sine løfter fra valgkampen:

“Socialdemokratiet fandt med lynets hast en kvart milliard kroner at dele ud til udlændinge på kontanthjælp, straks valgsejren var hjemme. Socialdemokratiet lovede os 1.000 nye sygeplejersker. I stedet ser det ud til, at vi spises af med mindst 1.000 nye velfærdsmigranter. Migranter, som nyder vores velfærd uden at yde,” sagde Peter Skaarup – og fortsatte med at nævne S-kampagnen “Nu er det Arnes tur” om tidlig pension til nedslidte, det store valgløfte som Socialdemokratiet stadig ikke har konkretiseret:

“De (vælgerne, red.) får ikke tidligere pension, de får derimod flere uintegrerbare kvoteflygtninge og højere skatter og afgifter – som tak for stemmen på Mette Frederiksen. Rød blok med Socialdemokratiet i spidsen sætter udlændingen over danskeren. Det blev altså ikke Arnes tur, men Alis,” sagde Peter Skaarup.

“Det blev altså ikke Arnes tur, men Alis”

Hele Peter Skaarups tale kan læses her: Skaarup årsmødetale 2019