Rend mig i konventionerne

0
2569

Når konventioner forhindrer Danmark i at smide kriminelle udlændinge ud af landet, så er de skadelige for landet. Lad os komme ud af de skadelige konventioner, opfordrer folketingskandidat og DFU-hovedsbestyrelsesmedlem Jakob Kjærsgaard

Jakob Kjærsgaard, Hovedbestyrelsesmedlem i Dansk Folkepartis Ungdom og Folketingskandidat for DF i Vestjyllands storkreds.

Nogle elsker dem, andre hader dem. De deler vandende, eller rettere nogle af dem gør, der er sikkert mange konventioner som gør en masse godt, og som man aldrig har hørt om eller kommer til at kende, med mindre man er en politisk nørd, eller hvis de skulle berøre ens arbejdsområde.

Men der er også dem som gør skade, meget endda. Flygtningekonventionen og menneskerettighedskonventionen ligger i sin helt egen liga, for hvor store problemer de skaber. Jeg tror på ingen måde at det var intentionen at de skulle gøre skade, da de blev skrevet, men det er nu engang hvad de gør i dag. Den ene har flere gange tvunget os til at give statsborgerskab til statsløse, mange af disse havde hverken fodfæste i Danmark eller forhold hertil, og har derefter blot takket for de offentlige ydelser uden at bidrage med noget.

Nogle har endda begået kriminalitet gentagne gange, og de kan ikke smides ud, for nu er de jo blevet danske. På papiret måske ja, men ikke i hjertet, for hvad man bliver givet kan aldrig have den samme værdi, som det man skal kæmpe sig til og det at få et Dansk statsborgerskab bør være et unikt privilegium, ikke en ret.

Og nu vi snakker om at smide kriminelle indvandrere ud, så kommer vi til den anden konvention, for det er i dag åbenbart ikke nok med de rettigheder som Grundloven sikrer os. Nej, vi skal åbenbart have en lang liste af menneskerettigheder, hvoraf nogle som f.eks. at kunne være sammen med sin familie, åbenbart er blevet så vigtige, at det forhindrer de danske domstole fra at kunne smide de kriminelle indvandrere ud.

Vi vælger at fjerne enhver illusion om, at retfærdigheden sker fyldest, når kriminelle indvandrere kan blive dømt for kriminalitet over 20 gange, og derefter stadig kan få lov til at blive i landet, på grund af deres ret til at være sammen med deres familie.

Jeg mener derimod at det er samfundets pligt at fjerne denne dårlige indflydelse fra vedkommendes familie, samt fra Danmark, så de havde en bedre chance for at kunne blive gode samfundsborgere. Den stigmatisering der sker af indvandre er langt hen af vejen på grunden at de rådne kar, som ikke vil integreres, begår kriminalitet, eller begge. Så lad os komme ud af konventionerne og få dem ud af landet og gøre Danmark bedre for alle dem som faktisk vil Danmark!