Partier efterlyser plan for stigende ventelister

0
3257
DFs sundhedsordfører Liselott Blixt (DF) på vej til et samråd i Folketinget forleden. Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

DF og en række andre partier kritiserer regeringen for manglende plan for afvikling af puklen for aflyste operationer og sygehusbesøg

Tusindvis af patienter, der i forbindelse med Coronakrisen fået aflyst en operation eller et sygehusbesøg, har stadig ikke fået en ny tid. Det skriver Altinget.dk. Puklen er efterhånden blevet så stor, at det vækker kritik hos Danske Patienter og en række politiske partier. Og der er ingen plan i vente.

Det får nu paraplyorganisationen Danske Patienter til at efterlyse fokus på sagen:

“Vi har brug for et overblik over, hvor stor puklen er. Det har vi efterspurgt meget længe, faktisk i flere måneder, og vi mangler stadig svar,” siger direktør Morten Freil til Altinget.

Dansk Folkepartis sundhedsordfører Liselott Blixt er utilfreds:

“Der kommer en masse søforklaringer. Jeg mener ikke, regeringen prioriterer det højt nok i forhold til, hvor mange patienter der går og venter. Det værste er, at vi faktisk ikke engang kan få en plan for, hvornår data kan være klar, så vi kan begynde at lave en plan,” siger Liselott Blixt.

“Der kommer en masse søforklaringer”

Liselott Blixt, sundhedsordfører (DF) til Altinget.dk

Læs mere på Altinget.dk her