Opfordring: Tænk dig om, før du svarer på spørgsmål…

0
983
Svend Erik Nielsen, byrådsmedlem i Vejle

Af Svend Erik Nielsen, medlem af Vejle Byråd for Dansk Folkeparti

Undertegnende har ikke for vane, at tage ordet på Dansk Folkepartis årsmøder. Jeg plejer at koncentrere mig om mit byrådsarbejde i Vejle Kommune. Det holder jeg faktisk rigtig meget af, og jeg føler virkelig, at jeg kan gøre en forskel der, og jeg har også lyst til at bidrage de næste 4 år.

Årsagen til, at jeg så i år, tog ordet på årsmødet var, at mit byrådsarbejde bliver vanskeliggjort, når Dansk Folkeparti omtales negativt i diverse medier. Jeg ønsker meget, at dette negative fremover bliver begrænset, og jeg har i den forbindelse et godt råd, til alle mine byrådskolleger i landets kommuner, medlemmer af vores lokalbestyrelser m.v.

Man skal HUSKE, at når en journalist spørger til noget landspolitisk, eller til interne forhold i Dansk Folkeparti, så er det IKKE, fordi man ønsker at høre hvad du mener om det – Der spørges i stedet for, med det bestemte formål, at få dig til at dumme dig, således at der kan publiceres ny negativ omtale af Dansk Folkeparti. Der er ofte, en på forhånd skrevet artikel, der lige mangler et par navne, at sættes på som kilder før det bringes. Der er derfor meget vigtigt at man tænker sig om før man svarer, og KUN taler i positive vendinger om Dansk Folkeparti, idet det ellers vil blive misbrugt, til at legitimere journalisters ønske om at skade Dansk Folkeparti mest muligt.

Det skal naturligvis også huskes, at det faktisk kan hænde, at byrådsmedlemmer bliver ringet op med relevante spørgsmål til byrådsarbejdet, og så skal journalister naturligvis behandles pænt, og hjælpes med gode svar, men når et lokalbestyrelsesmedlem bliver kontaktet, så er det ALDRIG, for at høre dennes mening, så er det KUN i håb om en udtalelse der kan misbruges. Derfor stilles der ofte manipulerende spørgsmål, der passer ind i den dagsorden du ikke kender, og mit råd til alle er: Tænk dig meget grundig om, før du svarer.