Nej til flere helhedsplaner i Vollsmose

0
1902
Carsten Sørensen, regionsrådsmedlem (DF), Region Syddanmark.

Af Carsten Sørensen, regionsrådsmedlem, spidskandidat for DF i Odense byråd, KV21

På onsdagens byrådsmøde i Odense Byråd stod Dansk Folkeparti  endnu en gang alene.

Alene, fordi resten af byrådets partier inkl. løsgænger stemte for at der skulle tilføjes et stort mio. beløb til det hårde ghettoområde Vollsmose.

Vollsmose, der endnu en gang havnede i mediernes søgelys efter en video hvor indvandrerne i “mosen” viste deres “styrke” med dyre biler, våben osv.

Pernille Bendixen, som er DF Odense eneste byrådsmedlem, valgte at gå imod indstillingen om at bruge flere penge på helhedsplan og sociale brobyggerprojekter.

Som Spidskandidat for DF Odense til KV21 bakker jeg 100 procent op om den beslutning, for nu har vi i Odense kommune i mere end  30 år sende penge til Vollsmose og vedtaget det ene projekt efter det andet , hvoraf langt de fleste har været med begrænset effekt, hvilket også er beskrevet i en artikel fra Berlingske som viser at befolkningssammensætningen i 31 ghetto over hele Danmark er den samme i 2016 som den var i 1985, og det på trods af at der cirka hver 5 år er kommet en ny ghettopakke og brugt et tocifret milliardbeløb på at ændre på de indvandretunge områder og de problem som dette afstedkommer i form at social kontrol, parallelsamfund og set over mere end 30 år, den højeste andel af beboere med flest domme kombineret med laveste indkomstniveau og uddannelsesniveau.

30 år med ghettopakker, der alle grundlæggende på samme måde forsøger at løse de samme problemer.

Faktum er at der er brugt, og åbenbart forsat skal bruges, milliarder af kroner på ghettoerne. Penge der ikke kun kommer fra kommunen, men også Landsbyggefonden som har bidraget med finansiering på bekostning af andre projekter i lejeboliger rundt om i Odense.

Sidste opgørelse som jeg har set, siger at vi i Odense har brugt mere end 1 milliard kr. på at vende udviklingen i Vollsmose – 1 milliard kroner!!

Nu må nok være nok.

Regeringen må begynde at tage fat i roden på problemet og påbegynde hjemsendelserne af de personer som ikke vil Danmark.

Dansk Folkeparti i Odense Byråd stemte NEJ til flere helhedsplaner i Vollsmose og skulle jeg blive valgt til byrådet ved KV21, så vil denne linje forsætte de næste fire år.