Morten Marinus genvalgt som DF-folketingskandidat

0
1384
Morten Marinus (i midten) sammen med DFs nuværende rådmand i Aalborg, Kristoffer Hjort Storm, og tidligere rådmand Tommy Eggers. Foto fra Facebook

Dansk Folkepartis tidligere medieordfører Morten Marinus stiller op til Folketinget igen i Nordjylland

Dansk Folkepartis tidligere medieordfører Morten Marinus går efter en ny periode i Folketinget.

Marinus røg ud ved valget i 2019, hvor DF gik fra 21,1 til 8,7 procent af stemmerne, men onsdag aften blev han genvalgt som folketingskandidat i Aalborg, og han har nu udsigt til at blive en af de mest erfarne DFere på stemmesedlen i Nordjylland.

Både Bent Bøgsted og Lise Bech, som blev valgt i Nordjylland i 2019, har som bekendt meldt sig ud af Dansk Folkeparti, og Kim Edberg, Peter Sørensen og Erik Høgh-Sørensen, stiller heller ikke op. Så det bliver Morten Marinus og en række nye kandidater, der skal kæmpe for en plads i Folketinget ved det valg, som senest kommer i juni 2023.

”Glæder mig til samarbejdet med de øvrige kandidater og glæder mig til at kæmpe for hele Nordjylland, og håber naturligvis på et comeback til Folketinget,” skriver Morten Marinus på Facebook.

”Denne gang giver alle kandidater den gas i hele Nordjylland og kæmper for DF Team Messerschmidt. Så DF igen kan få valgt mandater i Nordjylland,” fortsætter han.

44-årige Morten Marinus bliver spidskandidat i Aalborg Øst-kredsen. Marinus var medlem af Folketinget fra 2011 til 2019.

Læs også:

Morten Marinus spyttet på under Royal Run, fordi han løb i DF-trøje