Mette Thiesen: Den slappe udlændingepolitik har ført til enorme sociale tilbageskridt

0
2554
Mette Thiesen er bl.a. familie- og socialordfører for Dansk Folkeparti

Dansk Folkepartis social- og familieordfører Mette Thiesen skriver i debatindlæg på Socialmonitor.dk, at indvandreres muslimske og mellemøstlige normer har ført til enorme tilbageskridt når det gælde ligestilling og børneopdragelse i Danmark

“Social kontrol, oldgamle normer og en dybt kvindeundertrykkende religion.
Denne giftige cocktail i indvandrermiljøer har skabt nogle af de største sociale problemer, som vi kæmper med i det danske samfund”.

Sådan skriver Dansk Folkepartis familieordfører Mette Thiesen i et debatindlæg på netmediet Socialmonitor.dk.

Hun konstaterer, at masseindvandringen fra Mellemøsten har medført, at mange af de sociale fremskridt, danskerne har opnået, rulles tilbage i disse år.

“I misforstået tolerance har det politiske flertal set til, mens parallelsamfund er vokset frem, og forhold, som ellers burde høre en fjern fortid til, såsom kvindeundertrykkelse og voldelig børneopdragelse, er blevet dagens orden i dele af samfundet,” skriver hun og nævner eksempler på, hvordan muslimske og mellemøstlige normer går stik mod værdierne i en moderne, vestligt samfund som det danske:

“Børn opdrages til at tro, at kvinder er mindre værd end mænd; unge piger kontrolleres og overvåges af familien; kvinder holdes ude af arbejdsmarkedet, fordi de ikke må ses med andre mænd og skal servicere familien; drenge opdrages med vold og til at tro, at de har særlige rettigheder; unge piger må ikke tage del i fritidsaktiviteter; kvinder fastholdes i voldelige ægteskaber; drenge og piger tvinges ind i arrangerede ægteskaber; piger må ikke vælge den uddannelse eller kæreste, de selv ønsker osv. osv.,” skriver hun.

“Drenge opdrages med vold og til at tro, at de har særlige rettigheder”

Stram udlændingepolitik sikrer fremskridt

Mette Thiesen konstaterer, at en stram udlændingepolitik er forudsætningen for, at vi kan bevare de sociale fremskridt, som generationerne før os har skabt. Hun har dog ikke den store fidus til regeringens vilje til at gøre noget ved problemerne. Udlændinge- og integrationsminister Kaare Dybvad Bek (S) har ganske vist for nylig bebudet, at regeringen vil til kamp mod social kontrol i indvandrermiljøer ved at genoplive den såkaldte Kommissionen for den glemte kvindekamp – det var den kommission, der i 2022 anbefalede et forbud mod det muslimske tørklæde i folkeskolerne. Men det fører næppe til noget, spår Mette Thiesen:

“Jeg tror desværre, at det vil ende som med så meget andet udlændingepolitik under denne regering. Nemlig med, at en socialdemokratisk politiker først lover en eller anden stramning i medierne, hvorefter forslaget ender i ingenting, fordi der ikke er opbakning til en hård linje i den nuværende regering,” skriver Mette Thiesen.

Mette Thiesens indlæg på Socialmonitor.dk kan læses her