Mette F. ønsker god ramadan

0
4417
Martin Henriksen taler på DFs årsmøde. Foto: Carsten Lundager

Muslimernes religion siger at kristne er det værste, der nogensinde er skabt – og Mette F. ønsker god ramadan

Af Martin Henriksen (DF). Medlem af Hovedbestyrelsen, samt folketingskandidat i Sjællands Storkreds

Her går det søreme godt. Statsminister Mette Frederiksen (S) ønsker god ramadan, og fremmer og legitimerer dermed islamiske værdier i det danske samfund. Det er egentlig ret så radikalt, og det er under alle omstændigheder meget naivt.

I forlængelse af sin ramadan-hilsen forsøger Mette Frederiksen så samtidig i et længere facebook-skriv at komme udenom det faktum, at hun selv fremmer islam med sit reklameindslag for ramadanen. Men det ændre ikke på, at det er lige præcis det som Danmarks statsminister gør.

Gad vide om landets øverste politiske leder ved hvilke værdier, som hun her markedsfører. Jeg tvivler på det. Jeg mener, at statsministeren bør bidrage til at oplyse, ikke mislede, danskerne om hvad islam, ramadanen, sharia mv. indeholder. Men lad os se på hvad islam selv siger om sagen, om hvordan islam ser på andre mennesker:

I koranen står der at kristne er det værste der nogensinde er skabt (sura 98, vers 6)

I sura 9, vers 30 taler koranen om hvordan de kristne skal tilintetgøres.

Koranen opfordre også muslimer til at bekæmpe kristne indtil de/vi underkaster os (sura 9, vers 29). Jøderne skal i øvrigt have samme tur som de kristne.

Værsgo Mette Frederiksen, Mattias Tesfaye mfl, det er ægte kerne-islam. Det står i modsætning til kristendommens kernebudskab og det værdisæt, som Danmark hviler på. Og det er det, vi skal bevare og fastholde, hvis nogen skulle være i tvivl.

Vi kan aldrig vinde kulturkampen, når landets statsminister ikke har sat sig ordentligt ind i tingene. Det er et knæfald, fru Frederiksen.

Jeg vil ikke ønske god ramadan. Men jeg vil til gengæld gerne ønske God Kristi himmelfart. Lad os dog istedet stå sammen om at styrke vores egen kultur, vores identitet som danskere og vores traditioner.

Det er mig ubegribeligt, at så mange politikere omfavner en religion, der reelt betragter danskerne som andenrangsborgere. Og ja, det er hårdt sagt. Men det er ikke mig, der siger det. Det er muslimernes egen religion, koranen, der siger det.

Nu er det så ramadan, og ramadanen handler faktisk om at markere værdien af koranen. Men at markedsføre noget, som dybest set betragter os andre som undermennesker er for mig helt uforståeligt, især når det kommer fra dem, der burde beskytte os – det danske folk.