Marie Krarup bliver ny integrationsordfører for DF

0
6082
Marie Krarup er ny integrationsordfører for DF. Foto: Steen Brogaard

Dansk Folkeparti opruster på udlændinge- og integrationsområdet med nye ordførere. Martin Henriksen skal koordinere området, hvor Christian Langballe også får nye opgaver

Dansk Folkeparti sender flere ordførere i marken for at tale udlændinge- og integrationspolitik. Marie Krarup bliver nye integrationsordfører, og Christians Langballe bliver foruden indfødsretsordfører nu også ordfører for Europarådet.

Den hidtidige udlændinge- og integrationsordfører Martin Henriksen bliver fremover udlændinge- og værdiordfører, og han får i den rolle til opgave at styre og koordinere den fælles indsats på området.

“Dansk Folkeparti ser den nye tremands-ordførergruppe som et slagkraftigt team, der både evner at tage den substantielle, detaljerede debat om delområder og den overordnede værdidebat om udlændinge og Danmarks fremtid,” skriver partiet i en pressemeddelelse.

Martin Henriksen er nu udlændinge- og værdiordfører og skal koordinere Dansk Folkepartis indsats på udlændinge- og integrationsområdet.

Stram udlændingepolitik skal fortsætte

Oprustningen forklares med, at udlændingepolitikken fortsat får høj prioritet:

“Det er altafgørende, at den stramme udlændingepolitik fortsættes og styrkes, og at der gennemføres politiske initiativer, så vi kan påbegynde målrettede hjemsendelser af de mange udlændinge, der i Danmark, og som ikke skal forblive her – det såkaldte paradigmeskifte,” skriver partiet.

Jeppe Jakobsen afløser Marie Krarup som forsvarsordfører. Han bevarer frem til folketingsvalget desuden posten som ældreordfører.