Luk de danske grænser

0
1978
Kevin Holm-Jensen

Af Kevin Holm-Jensen, Aabenraa, medlem af Politisk Udvalg i Dansk Folkepartis Ungdom

Lørdag d. 14. marts lukkede de danske grænser. Dette er vist en meddelelse, som ingen borgere i det danske land undgik at blive informeret om. Men, hvad regeringen ikke fortalte borgerne, var, at det stadig er muligt at krydse grænsen, uden noget særligt ærinde, ved blot at sige “asyl.”

Siden denne coronavirus, eller som den også kaldes i fagsprog “COVID-19,” kom til landet, har flere end 200 personer søgt om asyl ved vore danske grænser. Disse 200 asylansøgere er tilmed ikke blevet testet for at være mulige smittebærere.

Med førnævnte in mente vil det sige, at regeringen bevidst vælger at udsætte Danmark og danskerne for en virus, der indtil videre har kostet adskillige tusinde mennesker, verden over, livet!

Dette er en meget ansvarsløs og absurd handling fra regeringen side, at man, trods regeringens egne ønsker om hellere at ville gøre for meget, end at gøre for lidt, vælger ikke at nedsætte et asylstop.

Efter min mening vil et asylstop være et yderst passende værktøj at tage i brug, således vi minimerer risikoen for, at en nytilkommen skulle være smittebærende.

Det korte af det lange er dermed, at regeringen bør nedsætte et totalt asylstop øjeblikkeligt – Hellere i dag end i morgen. Eller rettere sagt, “hellere før end for sent!”