Lad os håbe, vælgerne husker det socialdemokratiske vælgerbedrag

0
926
Michael Nedersøe er byrådsmedlem i Horsens.

Af Michael Nedersøe, borgmesterkandidat for Dansk Folkeparti i Horsens

Der tegner sig en socialdemokratisk tendens, hvor man siger ét for at tiltrække vælgere, men gør noget andet, når man er valgt.

I flere år har socialdemokraterne slået sig op som værende et strammerparti, hvad angår udlændingepolitikken, men det må efterhånden være åbenlyst for enhver, at de tager røven på den godtroende del af befolkningen, for når de har vundet regeringsmagten, får piben en helt anden lyd.

Dansk Folkepartis Morten Messerschmidt har igennem det seneste stykke tid stillet flere lovforslag i folketinget, men hver gang er Socialdemokraterne fremkommet med den ene vanvittige historie efter den anden for at kunne legitimere, at de stemmer nej. Dette er faktisk lidt besynderligt, da forslagene var stillet som en tro kopi af det socialdemokratiske valgprogram til FV19.

Nu er den så gal igen!! Statsminister Mette Frederiksen og hendes socialdemokratiske kollegaer i Folketinget har i månedsvis ellers nægtet at hjemtage de usle landsforrædere, der vendte Danmark ryggen og tilvalgte islamisk stat og nu sidder i syriske fangelejre. Nu er Mette og Co. så vendt på en tallerken, fordi pressen og flere af støttepartierne har brugt de triste børneskæbner som pressionsmiddel, og hvem vil have hængende på sig, at man ikke ønsker børnene det godt. I hvert fald ikke børnenes statsminister, men hun ønsker tydeligvis ikke de danske børn noget godt. I så fald havde hun ikke sagt god for, at man hjemtager 3 primitive mødre og i alt 14 børn (flere født i Syrien), som vil udgøre en stor sikkerhedstrussel mod Danmark.

Jeg håber, vælgerne husker dette vælgerbedrag til såvel kommunalvalget i november men i særdeleshed også til førstkommende folketingsvalg.