Kærlighed til Danmark – ikke had til muslimer

0
3400
Dorthe Ullemose. Foto: Steen Brogaard

Når hver fjerde dansker i følge en undersøgelse ønsker muslimer ud af landet, skyldes det ikke had til muslimer. Det skyldes, at de ikke ønsker et samfund, der bygger på islamiske værdier

Af Dorthe Ullemose, fhv. folketingsmedlem (DF), medlem af Svendborg byråd

Undersøgelsen der viser, at hver fjerde dansker ønsker muslimer ud af landet, handler ikke om had til muslimer. Det drejer sig om kærlighed til Danmark. Kærlighed til demokratiet, friheden, ligestillingen, og sammenhængskraften i det danske samfund. Den fortæller, at danskerne ikke vil have et samfund, der bygger på islamiske værdier.

Hvorfor?

Fordi danskerne ikke vil have et samfund, hvor manden bestemmer over kvinden, og hvor selv små piger skal gå med islamisk tørklæde, fordi hunkøn er lig seksualobjekt.

Danskerne vil ikke have et samfund, hvor muslimer står over ikke-muslimer, der betragtes som vantro, og vi vil ikke have et samfund, hvor Grundloven er skiftet ud med Koranen. Ifølge en undersøgelse fra København, mener et voksende antal unge muslimer, at Koranen står over dansk lovgivning.

Danskerne ønsker heller ikke en hverdag fyldt med vold, had, optøjer, bilbrande, bombeeksplosioner, voldtægter og knivstikkeri på grund sf en indvandring fra Nordafrika og Mellemøsten.

De fleste danskere er trætte af at de muslimske mænd, der mener, at deres koner ikke skal arbejde, men evigt bør forsørges af os danskere – mænd, der mener, at vi “vantro” ikke fortjener et håndtryk, – mænd, der mener at kun mad, der har fået en religiøst slagtning skal kunne købes i danske butikker og serveres på danske sygehuse og institutioner – mænd, der mener, at deres drenge skal have lov til at kaste sten efter vort politi og brandvæsen,- mænd, der synes, det er i orden at snyde og bedrage det danske samfund, – og mænd, der ikke kan udtrykke deres taknemmelighed overfor os, der åbenbart har reddet dem fra ” Fattigdom, sult og krig”.

Kig til Sverige, hvor flere og flere advarer om borgerkrig, og hvor politiet er opgivende overfor muslimske indvandrere. Europa oplever blodig multikultur, hvor Indvandrere angriber med knive, machetter, bomber og våben.

Jeg er enig med den tidligere statsminister Julia Gillard i Australien, da hun skrev følgende:

“Dette er vores nation, vores land og vi har vores måde at leve på. Vi vil gerne give indvandrere muligheden for at nyde godt at dette. Men dersom du er indvandrer som klager, snyder og brokker dig over vores flag, vores ed, vores tro eller måde at leve på, vil jeg på det stærkeste opfordre dig til at benytte dig af en anden rettighed – det er retten til at forlade landet. Dersom du ikke føler dig tilpas her, så rejs. Vi tvang dig ikke til at komme. Du valgte selv at være her”.