Islam på gadeplan – og i de offentlige rum

0
1344
Lars Vestergaard

Af Lars Vestergaard, kandidat til Borgerrepræsentationen i København for Dansk Folkeparti (nr. 2 på listen) og kandidat til Region Hovedstaden for Dansk Folkeparti (nr. 3 på listen)

I København, hele Region Hovedstaden og resten af Danmark dukker flere og flere moskeer op. Mange af dem har fundet den smutvej at starte op som offentligt støttede kultur- eller ungdomsforening, og langsomt glider de så over til at blive moskeer og koranskoler, hvor der prædikes sharia.

Sharia og islam skal aldrig være en del af Danmark. Det er det mest udanske, man kan forestille sig. Lad dig ikke lokke eller narre, når medier og muslimer prøver at gøre sharia og islam en mild, blid og menneskekærlig religion.

Offentlige tilskud til alle islamiske kulturforeninger og moskeer skal stoppes. Hvis jeg bliver valgt, skal der desuden fokus på at holde islam og sharia ude af hospitaler, skoler og offentlige institutioner i København og i Region Hovedstaden.

Men de stadigt voksende forsamlinger af sharia-tilhængere bliver ikke længere inde i bygningerne. Nu kommer de på gaden og vil dominere gadebilledet og samfundslivet med optog og processionssang.

Over 600.000 personer i Danmark har ikke-vestlig baggrund. Billedet er taget på Nørrebro ved det såkaldte Ashura-sørgeoptog i september 2019.

Religiøse optog fra en verden, vi IKKE forstår, bliver snart mere end hverdag! En hverdag de fleste trods alt stadigvæk IKKE rigtig kan forholde sig til. Og måske ønsker vi heller ikke at forstå eller acceptere denne ideologi og deres religiøse optog? Det er ikke kun missionerende imamer, der med bønnekald fra højttalere prøver at lokke os til den ”mest barmhjertige og kærlige gud”.

De religiøse optog er blot endnu en del af den langsomme islamisering af det danske samfund.

Det er ikke længere snig-islamisering. Det er islamisering for fuld udblæsning. Og dine politikere accepterer det. Dine politikere ØNSKER det. Nej tak, siger jeg.

Det virker skræmmende, at det skal fylde så meget. En streng ideologi til underkastelse og undertrykkelse. Hvor mange kvinder kan du tælle i optoget? Hvor meget mere vil du ha’ af det samme?

Socialdemokratiet har lige inviteret: Er det ikke op til 1.000 nye muslimer fra Afghanistan? I Afghanistan bekender 99% af befolkningen sig til islam og sharia. Hvordan mon det skal gå? Er det klogt at invitere dem til Danmark? Og derudover kommer der også fra Syrien en flok forhærdede islamiske kvinder med svigtede børn til Danmark; mange af dem har endda fungeret som bestialske fangevogtere overfor de ’vantro’, deres elskede islamiske stat havde taget til fange for at henrette. Det blev stolt vist frem i de videoer, islamisk stat sendte ud for at prale med deres succes og for at lokke flere til. De forlod Danmark for det evigt skønne kalifat. Vil de så også have et kalifat her i Danmark for dine skattepenge? Nej tak, siger jeg.

Hvad har Mette F. lovet de nye flygtninge og borgere fra Afghanistan og måske endda oic.oci.org = Organisation of Islamic Countries? Danmarks ambassadør til Saudi-Arabien har lige holdt et møde med OIC.OCI, hvor de diskuterede fælles interesser. Hvad læste du lige? NEJ – Danmark har INGEN fælles interesser med sammenslutningen af islamiske lande, som i overhovedet ikke!

Alt dette foregår i København og i andre byer i Danmark i dag. Det foregår i dine nabolande. Det er en ideologisk bevægelse og et eksperiment med Danmark, du IKKE kan gøre om. Hvor meget mere vil du tåle? Hvad venter du på?

Stem rigtigt til kommunalvalget og regionsvalget! Valget er dit den 16. november 2021.

https://www.oic-oci.org/topic/?t_id=30359&t_ref=19471&lan=en

https://www.youtube.com/watch?v=LyRlAmTUOmU

https://www.euronews.com/2021/10/25/german-is-bride-jailed-in-one-of-world-s-first-trials-for-war-crimes-against-yazidis?fbclid=IwAR0jwYOOYpOtS-ABixS9oBGn0gut_b0-bEZ2dAsP7Zmbj0riYC0HpnXfbXY