Hvorfor skal pæredanske børn gå i skole med IS-drenge, der bogstaveligt talt er uddannet i terrorisme?

0
3926
Martin Henriksen taler på DFs årsmøde. Foto: Carsten Lundager

Af Martin Henriksen (DF). Medlem af Hovedbestyrelsen, samt folketingskandidat i Sjællands Storkreds

Efter konsekvent at have afvist at hjemtage unge IS-drenge og piger fra Al-Hol-flygtningelejren i Syrien har regeringen nu skiftet holdning. Det fremgår af flere medier, at statsminister Mette Frederiksen på møder med Enhedslisten, SF og De Radikale har erklæret sig parat til at hente Islamisk Stats børn til Danmark. Jeg vil gerne understrege så meget som jeg nu kan, at vi taler om unge mennesker der med stor sandsynlighed er trænet, uddannet eller præget til at angribe og hade Vesten. De bør derfor ikke hentes til Danmark.

Jeg er med på venstrefløjens argumentation, nemlig at man gør det for børnenes skyld. Det tror jeg, at mange kan følge et stykke af vejen. Men det ændre ikke på, at det ikke er gennemtænkt af statsminister Mette Frederiksen (S) at hente de pågældende personer til Danmark. Det er det virkelig ikke. Hvis man vil hjælpe, så bør det være i nærområderne. Her er de også tættere på deres egen kultur. Så lad det være en løsning.

Vi mangler svar fra statsministeren.

Men når regeringen nu vil hente dem til Danmark, så skylder Mette Frederiksen også at svare på følgende:

Hvad så med de pæredanske børn – og det gælder sådan set også de velintegrerede børn med indvandrebaggrund – som nu risikere at blive ramt af terror eller af det indgroede og dybe islamiske had som uundgåeligt følger med, når man hovedløst henter Islamisk Stats børn og deres familier til Danmark.

Islamisk Stat er ikke Guds bedste børn, for nu at sige det mildt.

Men hvad så med vores egne danske børn? Ja, dem tænker venstrefløjen og de politisk korrekte overhovedet ikke på. Jeg mener, at danske politikere først og fremmest skal varetage det danske folks interesser.

Det er indlysende tragisk at forskruede forældre har slæbt deres egne børn med ned til Islamisk Stat. Det er forfærdeligt. Men de børn i Danmark, der risikere at blive ramt af terror og Islamisk Stats ekstreme had til os, er altså også børn. Det vil jeg insisterer på.

Resultatet af det her ender med at blive at danske børn skal gå i skole med traumatiserede børn og unge, der er uddannet og trænet i terrorisme. Det er indlysende uholdbart.
Svaret herfra bliver derfor et stort rungende nej tak.