Hverdagsterror – hvor er statsministeren?

0
2446
Rune Christensen
Af Rune Oliver Christensen, medlem af Dansk Folkeparti, suppleant til Helsingør byråd
Hverdagsterroren er blevet virkelighed her i landet. De seneste uger har vi, gentagende gange, hørt om tragiske og spontane overfald på helt uskyldige unge danskere. Grove og voldlige overfald foretaget af utilpassede indvandrere!
Vi hører om det i medierne, ser delinger af opslag fra knuste mødre på facebook, der viser billeder og fortæller om deres knækkede børn, der er dybt skræmte. Flere gange, på de sociale medier, har jeg og mange andre frustrerede danskere, forsøgt at efterspørge handling fra statsministeren og den socialdemokratiske regering.
Først flere dage efter det seneste overfald, på en 17-årig pige i Helsingør, hører vi et lille pib på fra statsministeren. Men intet om konkrete løsningsforslag til den stigende vold og hverdagsterror fra utilpassede indvandrere. – Vi hører blot at statsministeren er utrolig vred..
Jeg er så evigt træt af tomme ord fra Mette Frederiksen og river mig selv i håret, over den manglende handling! Det eneste man har hørt fra statsministeren, der kan minde om et løsningsforslag, henviser til et forslag om øget overvågning tilbage i efteråret, noget vi i Dansk Folkeparti ellers har foreslået et hav af gange, uden synderlig opbakning fra Socialdemokratiet. Men enhver med evnen til at tænke rationelt og være realistisk ved også, at overvågning slet ikke er nok! Jeg ved derfor ikke, om det fra Mette Frederiksens side, var et forsøg på, igen at bilde danskerne ind, at hun reelt gør noget? Man burde måske her have forventet, at hendes højt betalte spindoktorer ellers formåede at instruere hende tilstrækkeligt?
Udover øget overvågning, så skal der også mere politi i nattelivet, hvilket betyder at der skal afsættes langt flere midler til politiet, så de får flere ressourcer. Vi skal hæve strafferammen for overfald, gerne indføre minimumsstraffe. Så skal vi have ryddet op i Danmark, så alle utilpassede kriminelle indvandrere, migranter, flygtninge og afviste asylansøgere mv. sendes hjem, frivilligt eller med tvang, hjem skal de! Og så skal vi selvfølgelig have et totalt asylstop, som Dansk Folkeparti allerede har stillet forslag om, også her uden opbakning fra Folketingets øvrige partier, herunder også Socialdemokratiet.
Det jeg konkret efterlyser fra statsministeren, det er hvad vi skal sige til den unge pige, der blev gennemtæsket af fire indvandrere i Helsingør? Hvad siger vi til Lauritz, der blev banket til bevidstløshed på Gothersgade, til Marcus, der blev overfaldet på Albertslund Station og alle de mange andre ofre, så de ved det ikke vil ske igen? Hvad skal vi sige til deres forældre, så de er overbeviste om, at vi som samfund, passer på deres børn i nattelivet? Skal vi bare sige til dem, at statsministeren er utrolig vred?
Kære Mette Frederiksen, hvad vil børnenes statsminister egentlig gøre, for at beskytte danske børn og unge fra disse voldsomme overfald? Ordet er ene og alene dit…