Grundlovsbrud, traktorer og fiskerbåde – S giver fingeren

0
611
Landmænd på vej mod København i protest mod regeringen. Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Af Lars Vestergaard, byrådskandidat til Borgerrepræsentationen i København for Dansk Folkeparti, 3. suppleant til Folketinget for Dansk Folkeparti, Københavns Storkreds

Lars Vestergaard

I søfartssproget kommunikerer du med lyd til havs, og når du møder andre skibe til havs, betyder fem korte tud i hornet, ”Jeg forstår ikke din hensigt”, specielt hvis du ikke forstår det andet skibs kurs. De fem korte tud lød henover Langelinjekajen, da de mange traktorer og fiskerbåde fra hele Danmark forsvandt igen fra Langelinje i København. Det var en diplomatisk hilsen til Mette Frederiksen og hendes regeringsførelse og den vilde kurs, hun er ude på, ”Danmark forstår ikke din hensigt”.

Men der er nok meget mere, hun ikke VIL forstå – og så sejler hun bare videre på sin farlige antidemokratiske kurs. En rigsret må være den rette kurs, og som der blev sagt fra talerpodiet: Retssag, straf og fængsel.

Københavnerne stod i kulden, klappede og vinkede farvel til de mange traktorer fra hele landet, da de igen forlod kajpladsen. De fremmødte Københavnere forstår godt faren ved den kuldsejlede og uansvarlige regeringsførelse. Kun få indser dog, at den socialdemokratisk et-partis regering består af tidligere folkesocialister og enhedslistekommunister – altså den ekstreme venstrefløj. Og tilsyneladende har de ikke lagt deres oprindelige politiske tankegods helt til side.

Tabel 1 ’Bare så du ved, hvor de kommer fra’

Til demonstrationen mod Mette Frederiksens grundlovsbrud på Langelinje i København stod dansk landbrug og fiskeri sammen. Og sammen med dem stod rigtig mange københavnske borgere, dyrlæger, forskere og fremtrædende politikere, men ikke alle. Socialdemokratiet VAR inviteret, men valgte ikke at dukke op. Enhedslisten var væk. De får jo nok deres mad fra et andet sted i verden. Og hvor var de radikale? De vil jo nedlægge 1/3 af al landbrugsjord. Ikke en ENESTE dukkede op. Deres politiske intentioner står så meget klarere nu. Frygt dem mere nu.

Som du kan læse i nedenstående tweet fra Mads Frederik Toft, så ser det ud til, at det socialdemokratiske og/eller kommunistiske bagland vil en lidt anden retning med Danmark. Tænk at give fingeren til et helt erhverv, som er truet af venstreekstreme socialister og kommunister i Folketinget. En unavngivent medlem af arbejdernetværket lægger fingeren på siden for Arbejdernetværket, hvor Socialdemokratiets nye gruppeformand, Leif Lahn, er kontaktperson. Billedet bliver hurtigt fjernet af Leif Lahn med undskyldning, men det viser deres medlemmers sande intentioner. Pæne på overfladen, men grimme inde bagved. Meget skræmmende. By mod land, det er ikke en værdig opførsel for borgere i et velfærdssamfund. Heller ikke for socialdemokrater.

Meget tyder på, at de venstreekstreme kræfter bag Regeringen vil lade denne nedenstående satiretegning blive til virkelighed, når man læser Enhedslistens medlem af Aalborg Byråd skrive, at den industrialiserede svineproduktion skal omlægges; det er blot en finere måde at skrive det på. Han mener måske fjernelse, eller streng indskrænkning og kontrol? Samtidig må man læse i Landbrugsavisen, at Kopenhagen Fur måske kan blive solgt til Kina. Var det Socialdemokratiets hensigt? Vi må ikke lade det ske. Befolkningen må rejse sig og sige NEJ.

Og det endelige spørgsmål må jo blive: Hvordan kan en tredjedel af den danske befolkning stemme på Socialdemokratiet? Det sker nok heller ikke næste gang, må vi håbe. Men vil Folket virkelig bedrages?

Enhedslisten vil udslette dansk landbrug – tro ikke andet.