Fuldstændig sindssygt at Pernille Vermund trækker nazi-kortet

0
6721
Martin Henriksen (DF), tidl. folketingsmedlem, medlem af Hovedbestyrelsen i DF. Foto: Carsten Lundager

Af Martin Henriksen, medlem af Dansk Folkepartis Hovedbestyrelse

NB og DF kan godt være uenige, men nu er Pernille Vermund gået langt over stregen.

Til Ekstra Bladet udtaler Pernille Vermund d. 2. juni direkte henvendt til mig “…. jeg vil gerne tillade mig at kritisere politikere, der mener, at det at være dansk er et spørgsmål om, hvad for noget blod, der løber i årene.”

Pernille Vermund anklager altså undertegnede for at bedømme folk ud fra det blod, der løber i årene på dem. En fuldstændig sindssyg og udokumenteret påstand, som jeg klart afviser.

Vær venlig at dokumentere din påstand, fru Vermund. Det kan du ikke.

Men fordi jeg ikke vil kalde Jens Philip Yazdani for dansker, konkluderer Vermund, at jeg dømmer folk ud fra deres blod og deres race. Det er langt ude, og det er ikke mindst utrolig slapt af Vermund, for hun lader sig derved styre af den samme omklamrende politiske korrekthed, som styrer De Radikale, Enhedslisten, og ikke mindst de politisk korrekte typer i Venstre og Socialdemokratiet.

Men fordi jeg ikke vil kalde Jens Philip Yazdani for dansker, konkluderer Vermund, at jeg dømmer folk ud fra deres blod og deres race.

Kære Vermund, det plejer at være venstrefløjen og de muslimske miljøer, der trækker racismekortet eller nazikortet, når de løber tør for argumenter. Så kaster de om sig med udokumenterede og usaglige påstande om racisme, hvilket iøvrigt svækker indsatsen mod racisme, fordi de udvander begrebet. Præcis ligesom du nu gør.

Så lad være med at spille venstrefløjens spil, fru Vermund. Det er for tyndt, og selv de mest hardcore NB’ere vil give mig ret her.

Jeg havde ærlig talt aldrig troet, at en, der påstår at kæmpe fædrelandskampen ville spille racismekortet på den måde, som det er sket her.

Kan du, fru Vermund, henvise til bare et citat fra undertegnede, hvor jeg siger at blod eller race er afgørende?

Pernille Vermunds udtalelser til Ekstra Bladet. Screenshot fra Ekstra Bladet

Når jeg den dag i dag ikke vil kalde Yazdani for dansker, så er det fordi han bl.a. har sagt, at han skammer sig over Dannebrog, at han får kvalme af at holde med det danske landshold (men han kan godt holde med Iran), at han bakker op om muslimsk bønnekald, og senest har han sagt at man skal brænde politistationer.

Hvis Pernille Vermund i sit besynderlige anfald af storhedsvanvid og politisk korrekthed vil insistere på sin påstand om at jeg bedømmer folk udfra det blod, der løber i deres åre, så synes jeg ærlig talt, at det siger en del om Pernille Vermunds måde at drive politik på.

Min kamp er en kulturel, åndelig og værdimæssig kamp for danskheden og Danmark, hvis nogen skulle være i tvivl om det.

Og de eneste farver, jeg går op i, er de røde og hvide farver på Dannebrog. Resten er jeg ligeglad med.

Jeg bliver simpelthen nødt til at fastholde, at jeg ikke vil kalde Yazdani for dansker. I dag er jeg glad for, at jeg ikke lyttede til Morten Østergaard, Johanne Schmidt Nielsen, Kristian Jensen, Poul Nyrup Rasmussen og altså Pernille Vermund.

Jeg skal da gerne samarbejde med NB om at redde fædrelandet, men så skal Pernille Vermund saftsuseme lade være med at lyve om min person. Hvordan skal jeg kunne samarbejde med en person, der direkte lyver om hvad jeg vil, og hvad jeg står for. Det er helt igennem uholdbart. Det må de fleste, uanset om de er NB’ere, DF’ere eller noget tredje, da også kunne se.

Hvordan skal jeg kunne samarbejde med en person, der direkte lyver om hvad jeg vil, og hvad jeg står for.

Det er meget langt ude, bare at slynge ud, at jeg bedømmer folk ud fra det blod, der flyder i deres årer. Med sine udokumenterede påstande skader Vermund også kampen for Danmark, for hun forsøger jo reelt med sine mærkelige udtalelser, at bilde folk ind, at dele af DF er racistiske eller nazistiske, hvilket jo ikke passer. DF har rent faktisk flere partimedlemmer, hvor deres forældre på et tidspunkt er kommet til Danmark fra et andet land, men hvor de pågældende personer er blevet danske i hjerte og sind. De har taget dansk kultur til sig som deres egen kultur. Det er en smuk ting. Jeg har igennem årene talt med mange af dem, og de vil alle kunne skrive under på, at jeg aldrig har afkrævet dem en blodprøve.

Iøvrigt var Kristian Thulesen Dahl en af de første, der i sin tid sagde “godt gået” til mig, efter min optræden i DR2 Debatten. Så DF-formanden er heldigvis ikke ramt af den samme politiske korrektheds-bacille som fru Vermund. Jeg nævner det bare for god ordens skyld.

Vi lever i nogle mærkelige tider, hvor tingene bliver vendt på hovedet.

Så min opfordring til Vermund er: Drop det !