Fugl Fønix genrejste sig i Herning Kongrescenter

0
1287
Grethe Møgelvang, lokalformand, Dansk Folkeparti Syddjurs

Af Grethe Møgelvang, lokalformand, Dansk Folkeparti Syddjurs

Mediernes onde spådomme blev gjort til skamme, vi havde et årsmøde i god ro og
orden. Kæmpe stort tillykke til vores nye formand Morten Messerschmidt.

Vores ekstraordinære årsmøde i Herning Kongrescenter søndag den 23. januar 2022 havde et fantastisk stort fremmøde af næsten 1000 delegerede gode DF-medlemmer. Det viser os partisoldater, at vores parti er godt rodfæstet i det ganske bagland. Vi ville gerne dele vores søndag med hinanden i familien DF.

Vi er beriget med gode ressourcestærke og aktive folk i Dansk Folkeparti, og netop dette fælleskab gør partiet ekstra stærkt.

At det så viser sig, at der er og har været nogle gnidninger i visse grupper er ærgerligt, fordi vi burde knokle sammen for partiets ve og vel i krisetider.

Nu håber jeg, at partiet får en genfødsel som FUGL FØNIX, og at vi med ny partiformand i Morten Messerschmidt, der sammen med Peter Kofod vil arbejde for partiets politik og organisation, kan medvirke til at få partiet tilbage til fordums gode tider.

Partiets styrke ligger netop i gode solide medlemsforeninger, bestyrelser, baglandet, folkevalgte både i byråd,region og folketing, samt ikke at forglemme vores samlede organisationsfolk.

Nu skal vi hermed vise vores nye formand den tillid, at vi vil samarbejde, og gennem aktiv indsats i hele landet kan vi – sammen med ham – genrejse vores fordums styrke og tillid hos danskerne.

Vores nye formand skal have førertrøjen på, og med den flotte opbakning fra baglandets medlemmer og folkevalgte som mødte op i Herning, og alle som iøvrigt har en plads i ledelsen, går vi igang med at genoprette den respekt og opbakning, vi altid tidligere har nydt godt af i Danmark.

Med vores nye formand Morten Messerschmid, tror og håber mange af os på, at han kan give os alle og vores parti den saltvandsindsprøjtning, som skal til for, at vi rejser os af asken fra Fugl Fønix og genopstår i nye friske former.

Det har været svære tider, men vi er også heldigvis mange som står til rådighed for vores nye formand for, at være med til at genrejse vores parti.

Samling på partiet er første prioritet, lad os dele vores kærlighed til Dansk Folkeparti ud til mange flere, og lad os inspirere tidligere medlemmer til at komme tilbage ved, at fortælle dem, at det er en lykke at finde vejen hjem til Dansk Folkeparti, for her deler vi sammenholdet. Vi har DF i hjertet.