DF har fået mere end 1000 nye medlemmer siden formandsvalget

0
968
Morten Messerschmidt blev valgt til formand med ca. 60 procent af de delegeredes stemmer på det ekstraordinære årsmøde i Herning. Siden har ca. 2600 personer meldt sig ind i DF. Foto: Carsten Lundager

Medlemmerne strømmer til Dansk Folkeparti efter valget af Morten Messerschmidt til ny partiformand. DF har nu over 10.000 medlemmer

Dansk Folkeparti har det seneste døgn fået mere end 1000 nye medlemmer. Sådan er status dagen efter, at Morten Messerschmidt blev valgt til ny partiformand på et ekstraordinært årsmøde i Herning.

Helt præcist har 1022 personer siden formandsvalget og frem til mandag kl. 19.00 meldt sig ind i DF via hjemmesiden df.dk. I samme tidsrum har 50 medlemmer meldt sig ud.

Dermed er DFs medlemstal nu vokset til over 10.000 medlemmer.

Da antallet af nye medlemmer rundede 600 midt på eftermiddagen, blev partisekretær Steen Thomsen interviewet af Jyllands-Posten. Her kaldte han tilstrømningen ”overvældende” og talte om en ”Messerschmidt-effekt”:

”Jeg har ringet og budt en masse af de nye velkommen. Det er typisk personer, som har støttet op og stemt på Dansk Folkeparti gennem mange år. Nu kan de se, at der er en ny formand og måske en ny start, og det har altså fået dem til at melde sig ind for at støtte Morten Messerschmidt og partiet,” siger Steen Thomsen til Jyllands-Posten.