Freder FOA socialdemokratisk borgmester og udvalgsformand, trods manglende handling og arrogant indstilling?

0
1382
Skjulte optagelser fra demensplejehjemmet Nyvang i Randers viste, hvordan en 91-årig mand måtte gå i næsten ti timer, før han fik skiftet ble og tøj. Foto: Screenshot fra TV2-dokumentaren "Plejehjem bag facaden"

Af Dansk Folkeparti Randers

I disse dage ser vi hvordan rygraden af fagforbundet FOA tordner imod Dansk Folkepartis ældrerådmand Jette Skive i Aarhus, ovenpå den forfærdelige dokumentar fra plejecenter Kongsgaarden, hvor vi ser massivt omsorgssvigt af Else, beboer på Kongsgaarden.

I samme dokumentar vises også klip, fra Huset Nyvang i Randers, men i denne debat udviser FOA ikke samme form for rygrad og hårdhed.

Dansk Folkeparti vil slå fuldstændigt fast, den tilgang fra de ansatte skal aldrig finde sted, intet kan undskylde så massivt et svigt, så dårlig dømmekraft og så manglende empati, det hører ingen steder hjemme, og det skal stoppes, den faglige stolthed og ordentligheden må herske på vores centre.

Dansk Folkeparti Randers er af den holdning, at alt dokumentation skal frem i offentligheden, vi har krav på at få sandheden at vide, og vi stiller gerne op til interviews.

MEN hvor er Formanden for omsorgs- og ældreområdet i Randers kommune Fatma Cetinkaya, der tidligere på ugen udtalte at hun IKKE mener, der skal igangsættes yderligere tiltag på omsorgsområdet, for at forhindre svigt som dem i dokumentaren, HVOR er borgmester Torben Hansen, der ikke ville afbryde sin ferie til trods for så vigtig en sag.

Er Socialdemokratiet og FOA virkelig så sammenflettet i dagens Danmark, at fagforbundet ikke tør kritisere, en så arrogant tilgang?

Hvor bliver FOAs hårde tone og krav om afgang af, man får hurtigt den tanke, at kritikken er udeblevet, fordi der er tale om en socialdemokratisk borgmester samt en socialdemokratisk udvalgsformand?

Ikke én gang har FOA kommenteret på Borgmesterens og Formandens manglende tilstedeværelse og manglende vilje, til at finde løsninger til gavn for de ældre og for netop FOAs medlemmer.

Den gensidige afhængighed der hersker mellem FOA og Socialdemokratiet er ødelæggende, for et ligeværdigt samarbejde og en løsningsorienteret indsats, FOA bidrager kun til mudderkast og splid med denne forskelsbehandling, af de politikere der har ansvaret!