Er Islam til fare for den europæiske kultur, ytringsfrihed og demokrati?

0
1564
Knud Mathiesen, byrådsmedlem i Aarhus.

Af Knud N. Mathiesen, DF-byrådsmedlem i Aarhus

Svaret må være ja: Alle skal have lov til at have den religion som man ønsker, men spørgsmålet er, om man skal have lov til at indfører den muslimske tro til Europa, og det skal man ikke. Islam er ikke bare en religion, men også en ideologi.

Mange muslimer kommer til Europa, og Danmark som flygtninge, for at søge hjælp, fordi man bliver forfulgt i sit hjemland, det påstår man, men er det hele sandheden?

Man bliver forfulgt af grunde, som skyldes religion, nemlig islam, ikke desto mindre vil man videreføre sin religion fra det land, man er flygtet fra. Er det i orden? Nej, det er det ikke. Er der en skjult dagsorden? Det er der måske, de religiøse herskere jager sin muslimsk befolkning ud af deres eget land, for at de kan bosætte sig i Europa, så de kan udbrede Islam, det er måske noget af kernen i dette flygtningeproblem, og det bliver vi nødt til som Europæere at forholde os til. Man flygter vel ikke fra et regime, og så indfører det i det land man kommer til.

Vi vil få den europæiske kultur, ytringsfrihed og demokrati nedbrudt, hvis ikke vi siger stop for muslimsk indvandring.

De muslimer, der bliver forfulgt, skal søge til et andet muslimsk land, hvor de kan bevare deres religiøse tro som de måtte have. Hvis man derimod kommer til Europa, må man gøre op med sin religion og ikke være med til at udbrede den muslimske tro. Man skal indordne sig efter det pågældende lands kultur og demokratiske regler, og acceptere ytringsfrihed. Ellers skal man finde et muslimsk land og leve sit liv i.

Vi skal have et flygtningestop, ikke bare i Danmark, men i hele Europa for ikke vestlig indvandring.

Den muslimske tro og ideologi, som er Islam, hører ikke til i de europæiske lande.

Dem der kommer her til og laver kriminalitet skal hjemsendes staks, det er jo netop nogle af dem, som ikke vil indordne sig, og det er ganske urimeligt, at vi skal bruge mange milliarder på disse mennesker, som ikke vil Danmark, eller Europa.

Alle som ikke kan forsørge sig selv, og ikke har forsøgt på det, skal hjemsendes, og dem der vil gøre en indsats, skal vi derimod gøre alt for at få integreret i samfundet.

Det vil være til gavn for alle i Danmark og hele Europa.

Flygtninge stop og hjemsendelse, er nøglen til at sætte en skarp dagsorden, sammen med en fornuftig integrationspolitik til dem der vil Danmark.

Hvis ikke vi handler nu, kan det blive for sent, så vil hele Europa komme i konflikt og på længere sigt blive fattig, som de lande flygtningene kommer fra, det er vel ikke det vi ønsker?