Enhedslistens kamp for at få Syriens-kujonerne hjem

0
1824
Michael Nedersøe, medlem af byrådet i Horsens og folketingskandidat for Dansk Folkeparti.

Af Michael Nedersøe, gruppeformand for Dansk Folkeparti i Horsens byråd og spidskandidat til KV21

Jeg er så umådelig træt af den politiske korrekthed fra især Enhedslistens Rosa Lund. Hun kæmper en brag kamp for at få hentet Syrien-kujoner og deres koner til Danmark og som pressionsmiddel over for folketinget, bruger hun kujonernes børn. Man er jo et ondt menneske, hvis man ikke føler med børnene.

Ligeledes laver Rosa en fortælling om, at Danmark bedst undgår terror, hvis vi tager kujonerne hjem og retsforfølger dem.

For det første har jeg også ondt af de børn, der enten er rejst med deres forældre, eller er født i Syrien. Jeg tillader mig dog alligevel at lægge følelserne til side, da det hverken er mit, folketingets eller regeringens ansvar, men derimod forældrenes. Altså de forældre, der udgør en sikkerhedstrussel mod Danmark, og givetvis også deres børn, hvis de hentes hjem.

For det andet kunne vi for så vidt godt retsforfølge dem i Danmark, men for at de skal kunne dømmes, vil det kræve, at der er beviser og de bliver nok svære at finde. Ydermere vil advokater som Bjørn Elmquist stå på nakken af hinanden for at repræsentere dem, da det er penge lige ned i lommen. Mange penge og krigerne betaler næppe selv, så det bliver på din og min regning.

Skulle de så blive dømt, får de en tur i et dansk fængsel, der er langt mere bekvemt end en lejr i Syrien og derfor ikke kan måle sig med de uhyrligheder, de har begået.

Derfor er min konklusion, at de har fravalgt Danmark, tilvalgt lejren, så drop følelsespornoen, tænk for Danmark og lad familierne blive, hvor de er.