En følelse af foragt

0
2026
Nicolai Estrup, formand for Dansk Folkeparti i Randers og 1. suppleant til byrådet i Randers.

Hvordan kan man fortsætte sin krævementalitet, når man er blevet udvist af landet, spørger Nicolai Estrup fra DF i Randers 

Af Nicolai Estrup Formand Dansk Folkeparti Randers,  Vestergade 23, 8990 Fårup 
 
Efter i går at have set et indslag fra udrejsecenter Sjælsmark, der blev vist på TV2 i går, sidder jeg tilbage med én følelse, foragt! 
Foragt over at man kan være så utaknemmelig og fortsætte sin krævementalitet, til trods for man har fået bud på at forlade landet. 
 
I indslaget hører vi en mand fra Uganda fortælle, at han altid har kendt til Danmark og vist det var et rigt og gavmildt land? Det forklarer vel også hvorfor han er her, han er velfærds migrant og ikke andet, ville have være i sikkerhed, er der mange andre lande han må have været igennem på sin rejse hertil, hvor dette kunne opnås. 
 
Jeg så ikke usle forhold i indslaget, jeg så et sted der led under hærværk, manglende rengøring og oprydning, som beboerne naturligvis selv skal sørge for, men også her kommer der krav, de skal ikke skal gøre rent og rydde op, det skal Danmark sørge for, GLEM DET, rejs i hellere tilbage hvor i kom fra, det vil gøre det hele meget lettere for alle parter.