DF: Stop al dansk ulandshjælp til de palæstinensiske områder

0
3828
Anders Vistisen er medlem af Europa-Parlamentet for Dansk Folkeparti. Han er desuden DFs udenrigs- og udviklingsordfører. Foto: Carsten Lundager

Dansk Folkepartis udenrigsordfører Anders Vistisen opfordrer til, at Danmark yder økonomisk og militær hjælp til Israel efter Hamas-terroristernes angreb i weekenden

”Enten holder du med Israel, ellers holder du med terroristerne”.

Sådan lyder det fra Dansk Folkepartis udenrigsordfører Anders Vistisen efter Hamas-terroristernes brutale angreb på Israel i weekenden.

Mindst 1200 israelere blev dræbt under Hamas-aktionen, som startede lørdag morgen, da tusindvis af raketter blev skudt ind over Israel fra Gaza-striben, mens palæstinensiske terrorgrupper angreb israelske landsbyer, tog gidsler og skød og dræbte tilfældige civile. Blandt de dræbte er flere hundrede deltagere på en musikfestival for unge.

”Israel er blevet udsat for et brutalt angreb fra Hamas, som kun kan betegnes som en krigserklæring. Tusindvis af raketter regner ned over uskyldige mennesker, herunder mænd, kvinder og børn. Hundredvis er blevet dræbt, og små israelske samfund er blevet ødelagt, mens lokalbefolkningen er blevet ofre for palæstinensiske terrorister”, skriver Anders Vistisen på Facebook.

Stop snak om to-statsløsning

Anders Vistisen mener, at den ”uendelige snak om en to-statsløsning” nu må stoppe.

”Jeg siger fra med en klar stemme: Jeg har fået nok! Jeg og Dansk Folkeparti vil ikke længere acceptere, at Danmark forbliver upartisk i denne konflikt. Der er kun én løsning, og det er en et-statsløsning. Hvis palæstinenserne ikke kan acceptere det, er der mange muslimske lande, de kan emigrere til”, siger han.

“Der er kun én løsning, og det er en et-statsløsning”

Dansk Folkeparti mener, at al ulandsbistand skal stoppes til de palæstinensiske selvstyrende områder. Desuden bør Danmark yde økonomisk og militær bistand til Israel og anerkende Jerusalem som hovedstaden i Israel.

”Vi må stå sammen og støtte Israel i kampen mod terror, fordi der er ingen tvivl om, at enten er man med Israel, eller også er man med terroristerne”, siger Anders Vistisen.